Η απόλυτη χλιδή! Παντρεύτηκε ο διάσημος εργένης, πρίγκιπας Αμπντούλ Ματίν! Οι δεκαήμεροι εορτασμοί!
VIP Life

Η απόλυτη χλιδή! Παντρεύτηκε ο διάσημος εργένης, πρίγκιπας Αμπντούλ Ματίν! Οι δεκαήμεροι εορτασμοί!

Aρχηγοί κρατών, βασιλείς και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα από τις χώρες της Μέσης Ανατολής, βρέθηκαν στον πολυτελέστατο γάμο του πρίγκιπα Αμπντούλ Ματίν. Οι εορτασμοί κράτησαν 10 ολόκληρες μέρες.

Ένας από τους πιο διάσημους εργένηδες, το δέκατο παιδί και τέταρτος γιος του σουλτάνου Χασανάλ Μπολκιάχ του Μπρουνέι, παντρεύτηκε την σύντροφό του, Γιανγκ Μούλια Ανίσα Ρόσνα, εγγονή ενός βασιλικού συμβούλου.


Οι δυο τους αντάλλαξαν όρκους στο Ιστάνα Νουρούλ Ιμάν, την επίσημη κατοικία του σουλτάνου και το μεγαλύτερο παλάτι στον κόσμο με 1.788 δωμάτια, 257 μπάνια και κλιματιζόμενους στάβλους για 200 πόνυ που χρησιμοποιούνται για πόλο με άλογα.

Ακολούθησε γαμήλια πομπή στους δρόμους της πρωτεύουσας Μπαντάρ Σερί Μπεγκαβάν, με χιλιάδες κατοίκους να συγκεντρώνονται επί ώρες για ένα βλέμμα στους βασιλικούς νεόνυμφους.

Μέσα σε μια Rolls Royce, την οποία συνόδευε αυτοκινητοπομπή και παρέλαση, ο πρίγκιπας και η νύφη χαιρετούσαν το πλήθος.

Ο 32χρονος πρίγκιπας, στρατιωτικός στις Βασιλικές Ένοπλες Δυνάμεις του Μπρουνέι με βρετανική εκπαίδευση και μόρφωση, είναι έκτος στη σειρά διαδοχής του θρόνου του πατέρα του, ωστόσο έχει γίνει το σύγχρονο πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας. Ο ίδιος μετρά εκατομμύρια followers στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ξένων μέσων ενημέρωσης, η σύζυγός του είναι επιχειρηματίας που διευθύνει τουριστικό πρακτορείο και ένα brand μεταξωτών ρούχων.

tehfirdaus_1704596924_3274718808849930723_2207261128.jpg

Οι εορτασμοί κράτησαν 10 ημέρες και συνδύαζαν διάφορες παραδοσιακές και θρησκευτικές τελετές. Ξεκίνησαν στις 7 Ιανουαρίου με μια παραδοσιακή μουσουλμανική τελετή πριν από τον γάμο, γνωστή ως Khatam Quran, η οποία περιλαμβάνει την απαγγελία από τη νύφη μιας πλήρους ανάγνωσης του Κορανίου.

Η βασιλική νύφη φορούσε λευκό χιτζάμπ και παραδοσιακό μαλαισιανό νυφικό, ένα λευκό Baju Kurung, το οποίο σχεδίασε ο Μαλαισιανός σχεδιαστής Τεχ Φριντάους.

Ο πρωθυπουργός της Σιγκαπούρης Λι Σιεν Λουνγκ μοιράστηκε αρκετές φωτογραφίες από τις εορταστικές εκδηλώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας: «Οι γάμοι είναι χαρούμενες περιστάσεις. Στις Μεγαλειότητές τους, τον Σουλτάνο Χασανάλ Μπολκιάχ και τη Βασίλισσα Σαλέχα, τα θερμά μας συγχαρητήρια για αυτή την ευτυχισμένη περίσταση».

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved