Κέιτ Μίντλετον: Η απαγόρευση επισκέψεων στα παιδιά και το νέο «σενάριο» μετά την επέμβαση
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Η απαγόρευση επισκέψεων στα παιδιά και το νέο «σενάριο» μετά την επέμβαση

Νέα σενάρια σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον διαρρέουν. 

Μπορεί το Παλάτι να καθησύχασε πως δεν πρόκειται για καρκίνο όμως τις τελευταίες ώρες ένα άλλο ενδεχόμενο κάνει τον γύρο. Μια υστερεκτομή.

Αυτό και πάλι τονίζουμε πως είναι σενάριο καθώς τίποτα δεν επιβεβαιώνεται αλλά και τίποτα δεν αποκλείεται αν κανείς λάβε υπόψη του τις δηλώσεις του Δρ Ντέιβιντ Λόιντ. Ο γενικός ιατρός που εδρεύει στο Λονδίνο σε δηλώσεις του στο Sky News ανέφερε πως έως και δύο εβδομάδες είναι «αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα στο νοσοκομείο για μια προγραμματισμένη επέμβαση». Παράλληλα δήλωσε πως το μεγάλο χρονικό διάστημα είναι αυτό που δείχνει ότι «δεν πρόκειται για κάτι μικρό». Πιο συγκεκριμένα είπε πως τόσο μεγάλα χρονικά διαστήματα παραμονής σε νοσοκομεία θα μπορούσαν να υποδηλώσουν ακόμη και επεμβάσεις πολύ σοβαρές, όπως η αφαίρεση ενός οργάνου.

Να σημειωθεί πως η «Daily Mail» υιοθετεί αυτή την υπόθεση ενώ διατυπώνει και μερικές ακόμη που έχουν να κάνουν από κήλη μέχρι κύστη ωοθήκης.

4c7b158a-kate-middleton-mitrotita.jpg

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι συνεχώς στο πλευρό της σε αυτή τη φάση της ανάρρωσης. «Ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα μπορεί να την επισκέπτεται στο νοσοκομείο, ωστόσο οποιαδήποτε επίσκεψη μετά τις 9:30 μ.μ. θα χρειαστεί έγκριση», αναφέρεται σε Βρετανική εφημερίδα.

Δυστυχώς για όσο διάστημα νοσηλευτεί η Κέιτ δεν θα μπορεί να δει τα παιδιά της καθώς δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις παιδιών

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved