Κέιτ Μίντλετον: Πηγές κοντά στο παλάτι άρθρωσαν για πρώτη φορά τη λέξη «υστερεκτομή» - Νέα σενάρια
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Πηγές κοντά στο παλάτι άρθρωσαν για πρώτη φορά τη λέξη «υστερεκτομή» - Νέα σενάρια

Το πέπλο μυστηρίου που καλύπτει την κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον δίνει για ακόμα μια μέρα τροφή για σενάρια και συζητήσεις στη Βρετανία και ολόκληρο τον κόσμο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας παραμένει στο νοσοκομείο μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Τετάρτη και αναρρώνει. Το παλάτι επιμένει πως επρόκειτο για ένα προγραμματισμένο χειρουργείο, όμως η πριγκίπισσα είχε κανονίσει μια σειρά από ταξίδια μέχρι το Πάσχα που τώρα ματαιώνονται.

_kate_middleton_royal_1693489103_3181539657542488358_27910963688-(2).jpg

Στο πλευρό της, βρίσκεται διαρκώς ο σύζυγος και διάδοχος του βρετανικού θρόνου Ουίλιαμ που την στηρίζει όσο και όπως μπορεί. Στις 13 του ερχόμενου Απρίλη, οι δυο τους αισιοδοξούν να γιορτάσουν την 13η επέτειο του γάμου τους, μακριά από γιατρούς και νοσοκομεία.

Το δημοσίευμα της Daily Mail
«Εκείνος, περισσότερο από τον καθένα, γνώριζε τις προσωπικές θυσίες που έκανε για να είναι με τον άνδρα που αγαπούσε. Γι’ αυτό θα κινήσει γη και ουρανό για να είναι στο πλευρό της και να κάνει το καλύτερο για εκείνη και τα παιδιά τους. Όσο καιρό κι αν χρειαστεί».

Διεθνή ειδησεογραφικά μέσα αφιερώνουν χρόνο στο όλο θέμα, με δημοσιογράφους και αναλυτές να μεταδίδουν πληροφορίες.

Μυστικά και ψίθυροι κάνουν τους Βρετανούς αλλά και όσους σε όλο τον πλανήτη αγωνιούν να αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει.

Το γεγονός ότι το παλάτι δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την επέμβαση θέριεψε τις εικασίες και έθρεψε την αγωνία ορισμένων για την υγεία της πριγκίπισσας, η οποία μόλις στις 9 Ιανουαρίου συμπλήρωσε 42 χρόνια ζωής.

_kate_middleton_royal_1693411830_3180891443587893950_27910963688.jpg

Εκείνο πάντως που το παλάτι φρόντισε μέσω διαρροών να αποσαφηνίσει είναι πως δεν πρόκειται για επέμβαση αντιμετώπισης κάποιας κακοήθειας, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται η ασθένεια.

Πηγές κοντά στο παλάτι φαίνεται ότι άρθρωσαν για πρώτη φορά τη λέξη «υστερεκτομή», χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται από κανέναν επίσημα αυτή η αιτία. Σε κάθε περίπτωση η Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων μέσα στο νοσοκομείο.

Η Κέιτ Μίντλετον παραμένει στο νοσοκομείο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η κατάσταση της υγείας της εξελίσσεται ομαλά.

Πηγή Megatv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved