Μίντλετον: Η μεγάλη ανησυχία του Κάρολου και το αίτημα του βασιλιά για την πριγκίπισσα της Ουαλίας
VIP Life

Μίντλετον: Η μεγάλη ανησυχία του Κάρολου και το αίτημα του βασιλιά για την πριγκίπισσα της Ουαλίας

Μεγάλη ανησυχία ακόμη και στα οικεία της πρόσωπα που γνωρίζουν επακριβώς τι συμβαίνει, έχει προκαλέσει η περιπέτεια υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Εκτός όμως από τον σύζυγό της, πολύ, σύμφωνα με τα Βρετανικά Μέσα, ανησυχεί και ο βασιλιάς Κάρολος. Ο Robert Hardman, που πρόσφατα έγραψε τη βιογραφία του βασιλιά Καρόλου Γ, υποστήριξε ότι ο νέος μονάρχης θα ζητήσει από την Κέιτ να μείνει μακριά από οποιαδήποτε δραστηριότητα και από τα βασιλικά της καθήκοντα τους επόμενους μήνες.

1677778460919-591961700-karolos-(4).webp

«Τη θαυμάζει πολύ και θα ανησυχεί περισσότερο από όλους στο παλάτι, μαζί φυσικά με τον γιο του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Η Κέιτ είναι μία γυναίκα πολύ δραστήρια, πολύ νέα και θα παραμείνει εκτός δράσης για τρεις μήνες. Αυτός είναι ένας λόγος ανησυχίας, όχι πανικού, αλλά σίγουρα δεν θα επιθυμεί ο βασιλιάς να αισθανθεί η Κέιτ ότι πρέπει να επιστρέψει στα καθήκοντα της, νωρίτερα από όσο χρειαστεί», τόνισε ο Hardman. «Δεν νομίζω ότι υπάρχει κανείς που θα την πίεζε για κάτι τέτοιο. Έτσι αναμένεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα περάσει τους επόμενους δύο ή τρεις μήνες μακριά από κάθε δραστηριότητα μέχρι να αναρρώσει πλήρως από το χειρουργείο», πρόσθεσε.

_kate_middleton_royal_1673095401_3010464881920957346_27910963688.jpg

Την ίδια ώρα ένας βασιλικός σχολιαστής εξηγεί τον λόγο που η Κέιτ δεν πρέπει να επιστρέψει στο σπίτι της μετά το εξιτήριο.

«Ελπίζω να αναρρώσει πολύ γρήγορα. Αφού αναρρώσει πλήρως, θα αναρρώσει αρχικά στο Γουίνσδορ στο Adelaide Cottage, όπου έχουν ένα σπίτι με κήπο. Θα μείνουν εκεί νομίζω επειδή τα παιδιά είναι στο σχολείο και θα θέλει να είναι κοντά στα παιδιά της», είπε και πρόσθεσε: «Δεν είναι το ιδανικό μέρος. Πρώην ιδιοκτήτης του Adelaide Cottage ήταν η Rosemary Townsend, σύζυγος του Λοχαγού Peter Townsend, ο οποίος είχε σχέση με την πριγκίπισσα Μάργκαρετ. Και έγραψε στα απομνημονεύματά της ότι ήταν το πιο κρύο μέρος που είχε συναντήσει ποτέ σε ολόκληρη τη ζωή της», δήλωσε στο GB News.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved