Σάλος στο Παλάτι με ισπανικό δημοσίευμα για την Κέιτ Μίντλετον: «Έπεσε σε κώμα και κινδύνεψε»

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας μαζί με τα παιδιά τους, πρίγκιπα Τζωρτζ, πριγκίπισσα Σαρλό και πρίγκιπα Λουίς στις 25 Δεκεμβρίου μετά τη λειτουργία των Χριστουγέννων στο Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ.

Getty Images
VIP Life

Σάλος στο Παλάτι με ισπανικό δημοσίευμα για την Κέιτ Μίντλετον: «Έπεσε σε κώμα και κινδύνεψε»

Ανάστατο είναι το βρετανικό παλάτι με ισπανικά δημοσιεύματα που θέλουν την πριγκίπισσα της Ουαλίας να έπεσε σε κώμα και να κινδύνεψε ακόμα και η ζωή της. 

Η Dailymail, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κεντρικού Δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στα παραπάνω δημοσιεύματα για τη σοβαρότητα της κατάστασης της υγείας της Κέιτ Μίντλετον.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα το υπογράφει δημοσιογράφος που είναι και συγγραφέας και ζει και εργάζεται στη Μαδρίτη. Η βασική της δουλειά, μάλιστα, είναι συγγραφέας βιογραφιών επώνυμων ανθρώπων και όπως ισχυρίζεται με το δημοσίευμά της, υπήρξαν μετεγχειρητικές επιπλοκές στην υγεία της Κέιτ Μίντλετον και όπως τονίζει, λίγο έλειψε να πεθάνει.

Το ίδιο ισπανικό δημοσίευμα, υποστηρίζει πως το σπίτι του ζεύγους στο Ουίνδσορ έχει μετατραπεί σε νοσοκομείο για να αποφευχθούν περαιτέρω επιπλοκές στην υγεία της πριγκίπισσας.

Το παλάτι πάντως, αρνείται κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αυτούς δηλώντας μάλιστα εξοργισμένο με όσα υποστηρίζει η Ισπανίδα συγγραφέας.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved