Πρίγκιπας Χάρι: Εκτάκτως στη Βρετανία για τον Βασιλιά Κάρολο αλλά χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ & τα παιδιά
VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι: Εκτάκτως στη Βρετανία για τον Βασιλιά Κάρολο αλλά χωρίς τη Μέγκαν Μαρκλ & τα παιδιά

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, όπως ανακοίνωσαν απόψε 5/2 τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν τη μορφή της νόσου.

Ο 75χρονος μονάρχης ξεκίνησε έναν νέο κύκλο θεραπειών, για την έκβαση των οποίων εκφράζει αισιοδοξία και ανυπομονεί να επιστρέψει στα καθήκοντά του το συντομότερο δυνατόν.

Ο λόγος που ο βρετανός μονάρχης αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη διάγνωσή του, εξηγείται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι και ήταν για να αποτρέψει τη φημολογία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και να ευαισθητοποιήσει παράλληλα τους πολίτες σχετικά με τον καρκίνο.

karolos-harry-meghan.jpg

Όπως μεταδίδει το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων PA, στη Βρετανία αναμένεται να μεταβεί τις επόμενες ημέρες ο πρίγκιπας Χάρι, για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του, ενώ ήδη έχει επικοινωνήσει μαζί του.

Και μπορεί ο Χάρι να φύγει σύντομα από την Καλιφόρνια, όμως, όπως αναφέρει η New York Post, η Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους Άρτσι και Λίλιμπετ δεν θα ταξιδέψουν μαζί του, χωρίς να έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved