Παύλος-Νικόλαος: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας
VIP Life

Παύλος-Νικόλαος: Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Όλο και πιο συχνές γίνονται τελευταία οι επισκέψεις του Παύλου στην Ελλάδα, εντείνοντας τη φημολογία που τον θέλει σύντομα να εγκαθίστανται στη χώρα μας μόνιμα. 

Πριν από λίγες ημέρες ο ίδιος ο Παύλος ανέβασε φωτογραφίες από την επίσκεψή του, μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ και τον μικρότερο γιο τους Αριστείδη στο μουσείο της Ακρόπολης. Οι τρεις τους απόλαυσαν μοναδικές στιγμές ως οικογένεια, την ίδια ώρα που τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας ακολουθεί το καθένα τη δική του πορεία στη ζωή, άλλος στη Νέα Υόρκη και άλλος στο Λονδίνο.

Πάντως, ο Παύλος φαίνεται να έχει κατασταλάξει στα πλάνα του για το επόμενο διάστημα, καλοβλέποντας την πιθανότητα να εγκατασταθεί στην Ελλάδα, ένα σενάριο που ακούγεται ιδιαίτερα έντονα μετά και τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Παύλο σε πρόσφατη βόλτα του στο κέντρο της Αθήνας με τον μικρότερο αδελφό του, Νικόλαο ο οποίος ζει εδώ και αρκετά χρόνια μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ.

Τα δύο αδέλφια, ντυμένα επίσημα και πολύ κομψά, διέσχισαν κεντρικό δρόμο της πόλης και έδειχναν σκεπτικοί, μιλώντας συχνά μεταξύ τους για διάφορα θέματα που τους αφορούσαν.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved