Βασιλιάς Κάρολος - Πρίγκιπας Χάρι: Η συνάντησή τους μετά από μήνες κράτησε λιγότερο από 45 λεπτά
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος - Πρίγκιπας Χάρι: Η συνάντησή τους μετά από μήνες κράτησε λιγότερο από 45 λεπτά

Ο πρίγκιπας Χάρι συναντήθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο. Σύμφωνα μάλιστα με τον βασιλικό συντάκτη της Sun, Ματ Γουίλκινσον, αυτή η επανένωση πατέρα-γιου διήρκεσε λιγότερο από 45 λεπτά.

Ο δούκας του Σἀσεξ φωτογραφήθηκε να φτάνει στο Κλάρενς Χάουζ περίπου στις 15:15 (τοπική ώρα, 13:15 ώρα Ελλάδας), έχοντας οδηγηθεί κατευθείαν εκεί με αστυνομική συνοδεία μετά τη 11ωρη πτήση του από το Λος Άντζελες.

Είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι είδε τον πατέρα του μετά τη στέψη του πριν από εννέα μήνες ενώ θυμίζουμε ότι ο ίδιος ζει πλέον στην Καλιφόρνια μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους. Επιπλέον, ο βασιλιάς και η βασίλισσα εθεάθησαν να χαιρετάνε τα πλήθη καθώς έφευγαν από την επίσημη κατοικία τους.

Ο 75χρονος μονάρχης, οδηγήθηκε με μια Bentley μαζί με τη σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα από το Clarence House στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Λίγη ώρα αργότερα, ελικόπτερο μετέφερε τον Βρετανό μονάρχη και τη σύζυγό του στο παλάτι του Σάντριγχαμ όπου αναμένεται να περάσει την περίοδο της θεραπείας του, σύμφωνα με βρετανικά μέσα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved