Βασιλιάς Κάρολος: Τι αλλάζει για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά τη διάγνωση του πατέρα του;
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Τι αλλάζει για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ μετά τη διάγνωση του πατέρα του;

Διπλό το οικογενειακό δράμα που έχει να αντιμετωπίσει ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Μετά από την επέμβαση της συζύγου του, Kate ήρθε αντιμέτωπος και με τη διάγνωση του πατέρα του. Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε με καρκίνο, σύμφωνα με ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας, γεγονός που έχει φέρει τα πάνω – κάτω στο παλάτι καθώς τώρα όλες οι ευθύνες πέφτουν στον πρωτότοκο.

karolos.jpg

«Μια δήλωση από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ:
Κατά τη διάρκεια της πρόσφατης νοσηλείας του Βασιλιά, όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο για τον προστάτη, εμφανίστηκε ένα νέο ζήτημα ανησυχίας. Μεταγενέστερες διαγνωστικές εξετάσεις εντόπισαν μια μορφή καρκίνου.
Η Αυτού Μεγαλειότητά του έχει ξεκινήσει σήμερα ένα πρόγραμμα τακτικών θεραπειών, κατά τη διάρκεια των οποίων τον έχουν συμβουλεύσει οι γιατροί να αναβάλλει τα δημόσια καθήκοντά του. Καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Μεγαλειότατος θα συνεχίσει να αναλαμβάνει τα επίσημα έγγραφα ως συνήθως.
Ο Βασιλιάς είναι ευγνώμων στην ιατρική του ομάδα για την γρήγορη παρέμβασή τους. Παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και ανυπομονεί να επιστρέψει στο δημόσιο καθήκον το συντομότερο δυνατόν.
Η Αυτού Μεγαλειότης επέλεξε να μοιραστεί τη διάγνωσή του για να αποτρέψει τις διάφορες θεωρίες και με την ελπίδα ότι θα βοηθήσει όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που έχει προσβληθεί από καρκίνο», αναφέρει η ανακοίνωση.

cd919d2d-william.jpg

Μια δεύτερη ανακοίνωση έκανε γνωστό πως ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ παρά τα οικογενειακά δράματα πρέπει να επιστρέψει άμεσα στα επίσημα καθήκοντα του.

Σύμφωνα με τους καλά γνωρίζοντες αυτό είναι μια κίνηση στρατηγικής, η οποία φανερώνει πως ακόμη και σε τόσο δύσκολες καταστάσεις υπάρχει η σταθερότητα της μοναρχίας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved