Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Τα πρώτα του λόγια μετά τις «μάχες»: «Εκτιμούμε την καλοσύνη σας»
VIP Life

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Τα πρώτα του λόγια μετά τις «μάχες»: «Εκτιμούμε την καλοσύνη σας»

Στα καθήκοντά του μετά την αποκάλυψη για τον καρκίνο του βασιλιά Καρόλου αλλά και την ανάρρωση της Κέιτ, επέστρεψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ

Είναι η πρώτη φορά από τότε που ο πατέρας του, ο βασιλιάς Κάρολος Γ', ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου και η σύζυγός του, Κέιτ Μίντλετον, υπεβλήθη σε εγχείρηση στην κοιλιά, που ο ίδιος ψέλλισε δυο κουβέντες.

prince-william-kate-10th.jpg

Κατά την άφιξή του σε φιλανθρωπική εκδήλωση είπε στους δημοσιογράφους: «Εκτιμούμε πραγματικά τα ευγενικά μηνύματα όλων, σας ευχαριστούμε».

Από την πλευρά του, ο Τζόναθαν Τζένκινς, διευθύνων σύμβουλος του φιλανθρωπικού οργανισμού Air Ambulance του Λονδίνου, δήλωσε τα εξής για τον πρίγκιπα της Ουαλίας: «Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ κατανοεί πραγματικά το έργο μας και γνωρίζει ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης».
Επίσης, ο ίδιος πρόσθεσε: «Γνωρίζουμε ότι με τη βοήθειά του, καθώς και με τη συνεχή υποστήριξη του κοινού, τα πληρώματά μας μπορούν να φτάσουν σε αυτούς που τα χρειάζονται περισσότερο – εξυπηρετώντας τους κατοίκους του Λονδίνου 24 ώρες το 24ωρο, κάθε μέρα του χρόνου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είναι μαζί μας στην εορταστική εκδήλωση του 2024».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved