Η ανακούφιση για την υγεία του βασιλιά Καρόλου & η πρώτη έξοδος της Κέιτ Μίντλετον στην εξοχή
VIP Life

Η ανακούφιση για την υγεία του βασιλιά Καρόλου & η πρώτη έξοδος της Κέιτ Μίντλετον στην εξοχή

Ανακούφιση έχουν φέρει τα πρώτα νέα για την πορεία της υγείας του βασιλιά Καρόλου ο οποίος, όπως ανακοινώθηκε την περασμένη Δευτέρα, διαγνώστηκε με καρκίνο. Όσο για την Κέιτ Μίντλετον, δείχνει να αναρρώνει ταχύτερα από ό,τι κάποιοι υπολόγιζαν! 

Παρ' όλο που η περιπέτεια υγείας του βασιλιά είναι σοβαρή, ο ίδιος δείχνει καλά ενώ σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο τύπος καρκίνου με τον οποίο διαγνώστηκε, είναι αντιμετωπίσιμος.

Κάτι που έχει φέρει ανακούφιση στο Μπάκιγχαμ το οποίο τελευταίως έχει πληγεί αρκετά.

Αισιοδοξία για πρώτη φορά και για την πριγκίπισσα

Και ενώ οι κύκλοι του παλατιού επιμένουν να τηρούν σιγή ιχθύος γύρω από το τι πραγματικά συμβαίνει στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, η ίδια, μόλις λίγες μέρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για πάνω από 10 μέρες μετά από χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα δείχνει να νιώθει όλο και καλύτερα.

Σύμφωνα μάλιστα με την Dailymail, κάθε μέρα που περνά η Κέιτ Μίντλετον δείχνει να νιώθει όλο και καλύτερα ενώ χθες αποφάσισε να βγει και από τα ανάκτορα του Ουίνδσορ όπου ζει μαζί με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά τους και να βρεθεί στην εξοχή.


Όλη η οικογένεια αποφάσισε να κάνει ένα μίνι ταξίδι στην εξοχή και συγκεκριμένα στο βασιλικό κτήμα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ, όπου αναρρώνει ο βασιλιάς Κάρολος μετά το χειρουργείο που έκανε στον προστάτη προσφάτως.

«Η Κάθριν αναρρώνει καλά», αποκάλυψε πηγή από το παλάτι και πρόσθεσε: «Είχε ανάγκη να αλλάξει λίγο σκηνικό και να καταφέρει να χαλαρώσει λίγο στο Νόρφολκ, ενώ τα τρία της παιδιά θα περνούν καλά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ».

Πάντως, δεν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά τις ανακοινώσεις του παλατιού για την Κέιτ Μίντλετον που έχει ήδη ενημερώσει πως η ίδια θα επιστρέψει στα καθήκοντά της σε αρκετό καιρό από τώρα και συγκεκριμένα λίγο πριν το Πάσχα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved