Η θύελλα αντιδράσεων για τον λόγο που έβγαλε ο Χάρι & ο θαυμασμός των Βρετανών για τον βασιλιά τους
VIP Life

Η θύελλα αντιδράσεων για τον λόγο που έβγαλε ο Χάρι & ο θαυμασμός των Βρετανών για τον βασιλιά τους

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα των Βρετανών για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Την ίδια ώρα που θαυμάζουν τον βασιλιά Κάρολο, αντιδρούν για τη συμπεριφορά του γιου του, πρίγκιπα Χάρι

Στη Μεγάλη Βρετανία φαίνεται πως έχει αντιστραφεί τελείως το κλίμα, προς το θετικό, για τον βασιλιά Κάρολο ο οποίος σε αντίθεση με τη μητέρα του, βασίλισσα Ελισάβετ που κρατούσε μία μυστικοπάθεια σε ό,τι είχε να κάνει με θέματα του παλατιού και της βασιλικής οικογένειας, εκείνος δημοσιοποίησε με κάθε λεπτομέρεια το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καταστήσει σαφές πως πλέον έχει αλλάξει η εποχή για τη μοναρχία στη χώρα. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν το γεγονός ότι έχει αυξηθεί η δημοτικότητά του τον τελευταίο καιρό, μετά τη δημόσια παραδοχή ότι δίνει μάχη με τον καρκίνο, δίνοντας έτσι την εντύπωση ότι συμπάσχει με όλους όσοι αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα.

Στο μεταξύ, "θύελλα" αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει ο λόγος που έβγαλε ο πρίγκιπας Χάρι σε βραβεία, μία ημέρα μετά την επιστροφή του από τον άρρωστο πατέρα του, τον βασιλιά Κάρολο. Ο Χάρι παρευρέθηκε σε βραδιά απονομής βραβείων στις Ηνωμένες Πολιτείες και άρχισε τα αστεία, γεγονός που δεν άρεσε καθόλου σε κάποιους, την ίδια ώρα που ο πατέρας του αντιμετωπίζει ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved