Πρώτο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο: «Η μεγαλύτερη παρηγοριά είναι...»
VIP Life

Πρώτο μήνυμα του βασιλιά Καρόλου μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο: «Η μεγαλύτερη παρηγοριά είναι...»

Και ενώ ο βασιλιάς Κάρολος αναρρώνει στην εξοχική κατοικία του στο Σάντριγχαμ μετά την εγχείρηση προστάτη στην οποία υπεβλήθη και λίγο πριν ξεκινήσει τη θεραπεία καρκίνου που του παρουσιάστηκε, θέλησε να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους όσοι του συμπαραστέκονται με τον τρόπο τους. 

Το μήνυμά του ανέφερε τα εξής:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα τόσα πολλά μηνύματα στήριξης και τις υπέροχες ευχές που έλαβα τις τελευταίες μέρες.

Όσοι έχουν προσβληθεί από τον καρκίνο θα γνωρίζουν ότι τέτοιες ευγενικές σκέψεις είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά και ενθάρρυνση που θα μπορούσε να έχει κανείς.

karolos.jpg

Είναι εξίσου ενθαρρυντικό να ακούω ότι το να μοιραστώ τη δική μου διάγνωση για τον καρκίνο, βοήθησε στην προώθηση της κατανόησης του κοινού αλλά και στο να ρίξει φως στο έργο όλων εκείνων των οργανισμών που υποστηρίζουν τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και στον ευρύτερο κόσμο. Ο δια βίου θαυμασμός μου για την ακούραστη φροντίδα και την αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος ως αποτέλεσμα της προσωπικής μου εμπειρίας».

Να θυμίσουμε ότι χθες έγινε γνωστό ότι ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με την οικογένειά του βρέθηκε στην εξοχική κατοικία όπου ξεκουράζεται και αναρρώνει ο βασιλιάς Κάρολος ώστε να περάσουν λίγες ώρες μαζί. Ευχάριστη έκπληξη βέβαια ήταν το γεγονός ότι ήταν η πρώτη φορά που η Κέιτ Μίντλετον, μετά τη δική της περιπέτεια, ακολούθησε την οικογένειά της στην εξοχή, κάνοντας έτσι την πρώτη έξοδο από το σπίτι μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο.

palati.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved