Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο - Στο πλευρό του η Καμίλα
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με καρκίνο - Στο πλευρό του η Καμίλα

Ο βασιλιάς Κάρολος έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνισή του λίγες μόλις μέρες μετά την ανακοίνωση ότι πάσχει από καρκίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να περνά τις μέρες του και να αναρρώνει στην εξοχική κατοικία του στο Σάντριγχαμ μετά την εγχείρηση προστάτη στην οποία υπεβλήθη και λίγο πριν ξεκινήσει τη θεραπεία καρκίνου που του παρουσιάστηκε.

Σήμερα το πρωί, Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, θέλησε να στείλει ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους όσοι τού συμπαραστέκονται με τον τρόπο τους.

Το μήνυμά του ανέφερε τα εξής:

«Θα ήθελα να εκφράσω τις πιο εγκάρδιες ευχαριστίες μου για τα τόσα πολλά μηνύματα στήριξης και τις υπέροχες ευχές που έλαβα τις τελευταίες μέρες.

Όσοι έχουν προσβληθεί από τον καρκίνο θα γνωρίζουν ότι τέτοιες ευγενικές σκέψεις είναι η μεγαλύτερη παρηγοριά και ενθάρρυνση που θα μπορούσε να έχει κανείς.

karolos-(2).jpg

Βασιλιάς Κάρολος

Είναι εξίσου ενθαρρυντικό να ακούω ότι το να μοιραστώ τη δική μου διάγνωση για τον καρκίνο, βοήθησε στην προώθηση της κατανόησης του κοινού αλλά και στο να ρίξει φως στο έργο όλων εκείνων των οργανισμών που υποστηρίζουν τους ασθενείς με καρκίνο και τις οικογένειές τους σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και στον ευρύτερο κόσμο. Ο δια βίου θαυμασμός μου για την ακούραστη φροντίδα και την αφοσίωσή τους είναι ακόμη μεγαλύτερος ως αποτέλεσμα της προσωπικής μου εμπειρίας».

Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του

Λίγες ώρες μετά το συγκεκριμένο μήνυμα, ο βασιλιάς Κάρολος προχώρησε και στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση.

Μαζί με τη σύζυγό του Καμίλα παρακολούθησαν την λειτουργία στον ναό St Mary Magdalene στο Σάντριγχαμ. Ο βασιλιάς Κάρολος έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετος, καθώς με το χαμόγελο στα χείλη χαιρέτησε 100 άτομα και δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το παρεκκλήσι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved