Πρίγκιπας Χάρι: Ο λόγος που δε θέλει να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με τη μητριά του, Καμίλα
VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι: Ο λόγος που δε θέλει να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με τη μητριά του, Καμίλα

Οι εξελίξεις σχετικά με την υγεία των βασιλικών προσώπων είναι κρίσιμες και ο πρίγκιπας Χάρι δε φαίνεται να βάζει νερό στο κρασί του. Συγκεκριμένα, δε θέλει ούτε να βρίσκεται στο ίδιο δωμάτιο με την Καμίλα

Ο πρίγκιπας Χάρι πριν από λίγες μέρες συναντήθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον πατέρα του, βασιλιά Κάρολο μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο. Σύμφωνα μάλιστα με τον βασιλικό συντάκτη της Sun, Ματ Γουίλκινσον, αυτή η επανένωση πατέρα-γιου διήρκεσε λιγότερο από 45 λεπτά!

Είναι η πρώτη φορά που ο Χάρι είδε τον πατέρα του μετά τη στέψη του πριν από εννέα μήνες, ενώ θυμίζουμε ότι ο ίδιος ζει πλέον στην Καλιφόρνια μαζί με την σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ και τα παιδιά τους.

Ποια είναι η σχέση του πρίγκιπα Χάρι με την Καμίλα;

Οι σχέσεις τους παραμένουν τεταμένες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δε θέλει να βρίσκεται καν στο ίδιο δωμάτιο με τη σύζυγο του πατέρα του, Καμίλα.

Μάλιστα, φίλη της Καμίλα και Βρετανίδα δημοσιογράφος Petronella Wyatt αποκάλυψε στην εφημερίδα The Telegraph: «Ο Χάρι, μαθαίνω, προτίμησε να μην είναι στο ίδιο δωμάτιο με τη μητριά του όταν μίλησε στον βασιλιά για τη διάγνωση του καρκίνου του».

Το συγκεκριμένο γεγονός έρχεται να επιβεβαιώσει όλα όσα είχε υποστηρίξει ο πρίγκιπας Χάρι στα απομνημονεύματά του, Spare, ο οποίος την είχε χαρακτηρίσει ως επικίνδυνη και κακιά.

Επιπλέον, αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο ίδιος είχε δηλώσει στη Sun για τη συνάντηση με τον πατέρα του: «Δεν θέλεις να ανέβει η πίεσή του. Ο βασιλιάς δεν είναι πολύ καλά, ότι είδους καρκίνο κι αν έχει, υποβάλλεται σε θεραπεία. Το καλύτερο γι’ αυτόν είναι να παραμένει ήρεμος. Μετά το φιλί και την αγκαλιά, σ’ αγαπώ μπαμπά, εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά, ποια θέματα να τεθούν; Θέματα που θα του ανεβάσουν την αρτηριακή πίεση;»

Τέλος, αξίζει να τονίσουμε πως ο βασιλιάς Κάρολος είχε δηλώσει απογοητευμένος από την απεικόνιση της Καμίλα στο βιβλίο του γιου του, Spare.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved