Καμίλα: Ποια είναι πραγματικά η γυναίκα στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου και τι μυστικά κρύβει;

To βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας με τη Δούκισσα της Ουαλίας στο Λονδίνο (Photo by Karwai Tang/WireImage)

Instagram / theroyalfamily
VIP Life

Καμίλα: Ποια είναι πραγματικά η γυναίκα στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου και τι μυστικά κρύβει;

Ο βασιλιάς Κάρολος περνά δύσκολες ώρες μετά τη διάγνωσή του με καρκίνο. Στο πλευρό του, όπως πάντα άλλωστε, βρίσκεται η σύζυγός του, Καμίλα

Ο βασιλιάς Κάρολος φαίνεται να δίνει τη δική του μάχη με τον καρκίνο, έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα, ανάμεσά τους και τη σύζυγό του Καμίλα.

Ακόμα και αν κάποιος δεν θέλει να το παραδεχτεί, η Καμίλα ήταν πάντα στο πλευρό του βασιλιά Καρόλου. Ο έρωτά τους ήταν, είναι και θα είναι για πάντα ονειρικός και παραμυθένιος. Ακόμα κι όταν είχαν στη ζωή τους άλλους συντρόφους/συζύγους, ποτέ δε σταμάτησαν να αγαπούν και να νοιάζονται ο ένας για τον άλλον.

Έχοντας αντιμετωπίσει πολλές δυσκολίες στο παρελθόν, τελικά ο Κάρολος τα έβαλε με το σύστημα και το παλάτι, κατάφερε να παντρευτεί την Καμίλα του, αλλά δεν αρκέστηκε μόνο σε αυτό. Την έκανε και βασίλισσα!

Ο απαγορευμένος έρωτας που έφτασε σε γάμο

Η Καμίλα δέχεται πόλεμο απ' όλους εδώ και 50 χρόνια, παρόλα αυτά στέκεται σαν βράχος στο πλευρό του.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως ο Κάρολος έπρεπε να παλέψει ακόμα και εναντίον της οικογένειάς του για να κάνει αυτό τον γάμο πραγματικότητα, καθώς η Καμίλα ήταν γυναίκα που είχε ήδη παντρευτεί μία φορά και είχε επισυνάψει σχέσεις με άλλους άντρες πέρα από τον μελλοντικό της σύζυγο, πράγμα ανεπίτρεπτο για την εποχή.

Kamila - Karolos

Το 2000, με αφορμή τα 60ά γενέθλια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου τότε, ο πρίγκιπας Κάρολος είχε διοργανώσει μία δεξίωση προς τιμήν του. Εκεί είχε γίνει για πρώτη φορά η συνάντηση της βασίλισσας Ελισάβετ με την αγαπημένη του Καμίλα. Έτσι, η βασίλισσα Ελισάβετ έδινε με αυτόν τον τρόπο την έγκρισή της γι' αυτή τη σχέση, ύστερα από σχεδόν 30 χρόνια.

Τον Απρίλιο του 2005 το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του και ενώθηκε με κλειστό πολιτικό γάμο στο Δημαρχείο του Ουίνδσορ. Η βασίλισσα Ελισάβετ μπορεί να μην παρευρέθηκε στην τελετή, τίμησε όμως το ζευγάρι με την παρουσία της στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, όπου το ζευγάρι πήρε την ευχή της Εκκλησίας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved