Τόμας Κίνγκστον: Νεκρός ο πρώην της Πίπα Μίντλετον
VIP Life

Τόμας Κίνγκστον: Νεκρός ο πρώην της Πίπα Μίντλετον

Νεκρός από τραύμα στο κεφάλι ο Τόμας Κίνγκστον, πρώην της Πίπα Μίντλετον. Βρέθηκε όπλο δίπλα του, για αυτοκτονία μιλά η αστυνομία

Σύμφωνα με δημοσίευμα eonline.com ο Κίνγκστον την Κυριακή επισκέφθηκε το σπίτι των γονιών του και γευμάτισε μαζί τους, ωστόσο λίγη ώρα αργότερα εξαφανίστηκε. Η μητέρα του άρχισε να τον αναζητά μαζί με τον πατέρα του. Ο πατέρας, μάλιστα, ήταν αυτός που τον βρήκε νεκρό μέσα σε έναν κλειδωμένο χώρο.

Μετά τον αιφνίδιο θάνατό του, η σύζυγός του, Lady Gabriella Kingston, οι γονείς και τα αδέλφια του εξέδωσαν μια ανακοίνωση με την οποία τον θυμούνται ως «έναν εξαιρετικό άνθρωπο που φώτιζε τις ζωές όλων όσων τον γνώριζαν».

«Ο θάνατός του προκάλεσε μεγάλο σοκ σε όλη την οικογένεια και σας ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτική μας ζωή καθώς θρηνούμε τον θάνατό του», πρόσθεσαν.

kingston_r.webp

Το μήνυμα του Μπάκιγχαμ

«Ο βασιλιάς και η βασίλισσα ενημερώθηκαν για το θάνατο του Τόμας και ενώνουν τη φωνή τους με τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα Μάικλ του Κεντ και όλους όσοι τον γνώριζαν για να θρηνήσουν ένα πολυαγαπημένο μέλος της οικογένειας», αναφέρεται σε επίσημη ανακοίνωση.

«Ειδικότερα, οι Μεγαλειότητές τους στέλνουν τις πιο θερμές σκέψεις και προσευχές τους στη Γκαμπριέλα και σε όλη την οικογένεια Κίνγκστον».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved