Βασιλιάς Κάρολος: H νέα κίνηση που πυροδοτεί τις φήμες για τη σοβαρότητα της κατάστασης του
VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: H νέα κίνηση που πυροδοτεί τις φήμες για τη σοβαρότητα της κατάστασης του

Ενισχύονται οι φήμες πως η κατάσταση της υγείας του βασιλιά Κάρολου δεν είναι καλή.

Ποια κίνηση έφερε νέα δημοσιεύματα;

Βασιλιάς Κάρολος: Πολύ σοβαρή η κατάσταση της υγείας του - Πότε και πώς θα γίνει η διαδοχή του

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν θα παραστεί στις εκδηλώσεις της επόμενης εβδομάδας για την Ημέρα της Κοινοπολιτείας, έγινε γνωστό από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, με τη σύζυγό του βασίλισσα Καμίλα να αντικαθιστά τον μονάρχη, καθώς εκείνος συνεχίζει τις θεραπείες του για τον καρκίνο.

karolos.jpg

Ο Κάρολος, ηλικίας 75 ετών, αναγκάστηκε να απόσχει από τις δημόσιες υποχρεώσεις του, αφότου ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα ότι διαγνώστηκε με μια μορφή καρκίνου, που δεν έχει διευκρινιστεί, λιγότερο από 18 μήνες μετά την ενθρόνισή του.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ ΜΠΕ

Πότε θα γίνει η στέψη του νέου βασιλιά

karolos-(2).jpg

Βασιλιάς Κάρολος

Στην νέα ιεραρχία η Κέιτ θα είναι βασίλισσά και τα παιδιά της με τον Ουίλιαμ θα είναι οι πρίγκηπες διάδοχοι, και από την πρώτη ημέρα θα ετοιμάζουν την ενθρόνιση του βασιλιά.

«Η στέψη του πρίγκιπα Γουίλιαμ δεν θα γίνει για μήνες μετά το θάνατο του πατέρα του, αλλά θα είναι ο νέος βασιλιάς τη στιγμή που θα πεθάνει ο Κάρολος. Ο Γουίλιαμ πιθανότατα θα απευθύνει μια ομιλία στο έθνος την ίδια, η σορός του βασιλιά Καρόλου θα μεταφερθεί από την αίθουσα του θρόνου του Παλατιού του Μπάκιγχαμ στην Αίθουσα του Γουέστμινστερ», αναφέρει χαρακτηριστικά το «Cosmopolitan».

Ο πρίγκηπας Γεώργιος θα γίνει Δούκας της Κορνουάλης στην Αγγλία και δούκας του Ρόξμπουργκ στη Σκωτία. Η κηδεία σύμφωνα με ειδήμονες στα βασιλικά θα γίνει μετά από 9 ημέρες, από τότε η Καμίλα θα μένει πια σε μία άλλη βασιλική κατοικία.

«Όσο για το πού θα ζούσε, πιθανότατα θα ήταν οποιαδήποτε από τις πολλές βασιλικές κατοικίες. Ποια μπορεί να εξαρτάται από τις επιθυμίες του συζύγου της, αλλά τελικά ο νέος βασιλιάς θα πάρει την απόφαση», σημειώνει η USAtoday.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved