Κέιτ Μίντλετον: Το τραγικό γεγονός που την έκανε να πάρει την ευθύνη για το σκάνδαλο με την εικόνα
VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Το τραγικό γεγονός που την έκανε να πάρει την ευθύνη για το σκάνδαλο με την εικόνα

Κέιτ Μίντλετον - Σκληρότατη κρητική προς τους επικοινωνιολόγους του Παλατιού εξαπέλυσε ο δημοσιογράφος Ρίτσαρντ Ίντενεπί που είναι ειδικός επί των βασιλικών θεμάτων της εφημερίδας Daily Mail.

Ο ίδιος επικεντρώνεται στο γεγονός ότι η Κέιτ Μίντλετον ανέλαβε μόνη της ολόκληρη την ευθύνη για το σκάνδαλο με την επεξεργασμένη φωτογραφία με τα παιδιά της.

Ο ίδιος από χθες είχε επικρίνει σκληρά τους υπαλλήλους του που «άδειασαν» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά την Κέιτ Μίντλετον και την άφησαν να εκδώσει μία ανακοίνωση, στην οποία ζητούσε δημόσια συγγνώμη για τον σάλο που προκλήθηκε με την επίμαχη εικόνα.

Κέιτ Μίντλετον: Γιατί η Σάρλοτ έγινε θέμα συζήτησης στην «πειραγμένη» οικογενειακή φωτογραφία;

_kate_middleton_royal_1675106705_3027336918602821960_27910963688-(1).webp

Σύμφωνα με τον Ρίτσαρντ Ίντεν η διαμάχη για το εν λόγω καρέ «ήταν μια σαφής απόδειξη ότι δεν λαμβάνει σοφές συμβουλές» ο πρίγκιπας Ουίλιαμ από την ομάδα επικοινωνίας του.

«Όπως ξεκαθάρισα στην ειδική έκδοση της επιτυχημένης εκπομπής Palace Confidential της Daily Mail τη Δευτέρα, ήταν λάθος που η Κάθριν ‘’αδειάστηκε’’ με αυτόν τον τρόπο. Οι αδρά αμειβόμενοι επικοινωνιολόγοι του ζευγαριού είναι υπεύθυνοι για τις φωτογραφίες που εκδίδονται από το Παλάτι του Κένσινγκτον, όποιος κι αν τυχαίνει να κρατάει την κάμερα. Θα έπρεπε να έχουν αναλάβει την ευθύνη», σχολίασε ο δημοσιογράφος.

«Για μένα, φαίνεται ότι ο ίδιος και άλλοι ανώτεροι αξιωματούχοι φαίνεται να επιθυμούν περισσότερο να αποφύγουν να σπιλώσουν τη δική τους φήμη παρά να προστατεύσουν τη μελλοντική μας βασίλισσα καθώς αναρρώνει από μια σοβαρή χειρουργική επέμβαση», τόνισε ο Ρίτσαρντ Ίντεν.

Ακόμη αποκάλυψε πως αν η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε αλλάξει την φωτογραφία η ομάδα επικοινωνίας θα έπρεπε να την είχε εξετάσει προσεκτικά και ο Lee Thompson θα έπρεπε να γνωρίζει ότι τα ΜΜΕ δεν επιτρέπουν την ψηφιακή επεξεργασία των εικόνων και θα την απέσυραν.

829ba0c5-kate-middleton-13.jpg

Κέιτ Μίντλετον

Η Jacintha Saldanha, η οποία εργαζόταν στο νοσοκομείο King Edward VII’s Hospital στο Marylebone του Λονδίνου, έβαλε τέλος στη ζωή της τρεις ημέρες αφότου έπεσε θύμα φάρσας από δύο Αυστραλούς που προσποιούνταν ότι ήταν η βασίλισσα και ο πρίγκιπας Κάρολος. Η ίδια είχε αποκαλύψει το τηλεφώνημα σε μια συνάδελφό της που φρόντιζε την Κέιτ Μίντλετον. Η συζήτηση που είχαν στη συνέχεια οι δύο DJs με τη δεύτερη νοσοκόμα για την ιατρική κατάσταση της πριγκίπισσας της Ουαλίας μεταδόθηκε από το σταθμό.

«Η κυρία Saldanha, η οποία ήταν από την Ινδία, άφησε τρία χειρόγραφα σημειώματα, ένα από τα οποία κατηγορούσε την ραδιοφωνική φάρσα για τον θάνατό της. Σε ένα email προς τον συνάδελφό της έγραψε: “Εγώ φταίω για όλα και αισθάνομαι πολύ άσχημα που αυτό σε έμπλεξε. Παρακαλώ δεχτείτε τη συγγνώμη μου”», τόνισε ο δημοσιογράφος.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έγραψε στη συνέχεια μια συγκινητική επιστολή προς την οικογένειά της στην οποία ανέφερε: «Η Jacintha και οι συνάδελφοί της μας φρόντισαν εξαιρετικά καλά και λυπάμαι πολύ που κάποιος που νοιαζόταν τόσο πολύ για τους άλλους βρέθηκε σε μια τόσο απελπιστική κατάσταση».

«Φίλοι του Oυίλιαμ και της Κάθριν μου λένε ότι ο θάνατος της κυρίας Saldanha τους εντυπώθηκε βαθιά. Η τραγωδία έκανε το ζευγάρι ακόμη πιο αποφασισμένο να μην ταπεινωθεί ποτέ δημοσίως κανένας που εργάζεται γι’ αυτούς», έγραψε ο Ρίτσαρντ Ίντεν.

«Ελπίζω ότι ο Ουίλιαμ φροντίζει να διορίζει υπαλλήλους που είναι πρόθυμοι να κάνουν δύσκολες ερωτήσεις και να του δίνουν ανεπιθύμητες συμβουλές. Δεν πρέπει να υπάρχει θέση στο παλάτι για yes-men», κατέληξε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved