Απασφάλισε ο Νονός του βασιλικού ρεπορτάζ: «Η Κέιτ Μίντλετον... έχει δική της ατζέντα»
VIP Life

Απασφάλισε ο Νονός του βασιλικού ρεπορτάζ: «Η Κέιτ Μίντλετον... έχει δική της ατζέντα»

Την αινιγματική προσωπικότητα της Κέιτ Μίντλετον σκιαγραφεί ο συγγραφέας και δημοσιογράφος Ρόμπερτ Τζόμπσον, «ο Νονός του βασιλικού ρεπορτάζ» όπως τον αποκαλεί η εφημερίδα Wall Street Journal.

Ο ίδιος μίλησε στην ΕΡΤ για την Κέιτ Μίντλετον και τις φήμες γύρω από την υγεία της ενώ αναφέρθηκε και στο στο βιβλίο που ολοκληρώνει αυτή την περίοδο και θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2024.

«Η Κέιτ αποτελεί αίνιγμα. Ακόμα κι αν γράφω βιβλίο γι αυτήν, είναι δύσκολο να συλλέξω πληροφορίες γι’ αυτήν. Είναι πολύ κλειστή, είναι τελειομανής και θέλει να κάνει το καλύτερο που μπορεί. Σαν μητέρα, είναι μια ανεξάρτητη γυναίκα που ανταποκρίνεται στο έργο που έχει αναλάβει, κυρίως σε σχέση με τις φιλανθρωπικές οργανώσεις πολύ σοβαρά. Υποστηρίζει τον Γουίλιαμ με κάθε τρόπο αλλά έχει και τη δική της ατζέντα», εξήγησε ο Ρόμπερτ Τζόμπσον.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ: Μία ανάσα πριν τη στέψη; Ο τίτλος που θα επιλέξει όταν γίνει βασιλιάς

Στη συνέχεια τόνισε: «Νομίζω ότι (σ.σ. στο Παλάτι) έχουν χάσει κάπως την αξιοπιστία τους αλλά μπορούν να την ξανακερδίσουν δεν είναι το τέλος του κόσμου. Έχουν χάσει την αξιοπιστία τους στα μίντια καθώς η φωτογραφία δεν ήταν αυθεντική. Σε σχέση με την βασιλική οικογένεια σε σχέση με το βίντεο και τους ψιθύρους στο διαδίκτυο, θα μπορούσαν να το χειριστούν καλυτέρα και να μην προκαλούν όλες αυτές τις θεωρίες συνομωσίας. Θα πρέπει να δίνουν αυθεντικό υλικό αλλιώς παραπληροφορούν το κοινό και κανείς δεν θα τους πιστεύει», είπε ο δημοσιογράφος.

«Είναι ξεκάθαρη η φωτογραφία της Κέιτ και ξεκάθαρη η φωτογραφία του Γουιλιαμ. Δεν έχει επεξεργαστεί, ωστόσο δεν είναι κατανοητό γιατί να υπάρχουν αμφιβολίες αλλά συνήθως, έτσι συμβαίνει πάντα», τόνισε ο συγγραφέας.

Μίντλετον: Ο άνδρας που τράβηξε το βίντεο αποκαλύπτει – Την είδα με τα ίδια μου τα μάτια!

Παράλληλα εκτίμησε ότι η Κέιτ Μίντλετον είναι πιθανόν να εμφανιστεί δημόσια την Κυριακή του Πάσχα. «H Kέιτ θα προσπαθήσει να παραστεί στην παραδοσιακή βόλτα της οικογένειας στην εκκλησιά την Κυριακή του Πάσχα. Αν θα την συμβούλευα, νομίζω ότι θα ήταν καλή ιδέα. Αλλιώς θα τους δούμε μετά τις σχολικές διακοπές του Πάσχα, στα μέσα Απριλίου», ανέφερε ο δημοσιογράφος.

ddcc924b-kate-middleton-01.jpg

Ο βασιλιάς Κάρολος θα επιστρέψει στα καθήκοντα του

Ο ίδιος αναφέρθηκε και στην επιστροφή του βασιλιά Καρόλου στα καθήκοντα του πριν το καλοκαίρι.

«Ήταν σοκαριστικό για κάποιον που είναι σε καλή φυσική κατάσταση και κάνει σωστή διατροφή να του συμβεί αυτό σε μια ηλικία των 74 ετών και μάλιστα σε λιγότερο από δυο χρόνια από την διαδοχή. Υπόκειται στην θεραπεία αλλά συνεχίζει κατά μέρος τις υποχρεώσεις του με τις συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τους πρέσβεις. Λαμβάνει το κόκκινα κουτιά και τα έγγραφα που πρέπει να επιμεληθεί. Αλλά ήταν έκπληξη. Ακούει τους γιατρούς του και παίρνει τον χρόνο του.

BRITAIN ROYALS KING CHARLES III

Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντα του, μάλλον πριν το καλοκαίρι, ίσως στην παραδοσιακή παρέλαση, Trooping the colour», σημείωσε ο δημοσιογράφος.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved