Κέιτ Μίντλετον: Οργανώνουν από τώρα στο Παλάτι την πρώτη δημόσια εμφάνισή της ανήμερα του Πάσχα

To βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας με τη Δούκισσα της Ουαλίας στο Λονδίνο (Photo by Karwai Tang/WireImage)

VIP Life

Κέιτ Μίντλετον: Οργανώνουν από τώρα στο Παλάτι την πρώτη δημόσια εμφάνισή της ανήμερα του Πάσχα

Και ενώ οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίας οργιάζουν για την πραγματική κατάσταση της υγείας της Κέιτ Μίντλετον, τα βρετανικά Μέσα άρχισαν όλο και περισσότερα να υποστηρίζουν πως το Παλάτι σκέφτεται πολύ σοβαρά σύντομα να εκδώσει επίσημη ανακοίνωση για το πόσο καλά είναι.  

Με αυτό τον τρόπο το παλάτι επιχειρεί να δώσει ένα τέλος σε όλες αυτές τις θεωρίες ώστε να ηρεμήσει κάπως η κατάσταση και φυσικά η καθημερινότητα του πριγκιπικού ζεύγους της Ουαλίας.

Κέιτ Μίντλετον: «Μπαίνουν και βγαίνουν από την πίσω πόρτα» - Η νέα έξοδος με τα τρία παιδιά της

Επίσης, τα Βρετανικά Μέσα ήδη μεταδίδουν πως η Κέιτ Μίντλετον ετοιμάζεται να κάνει δημόσια εμφάνιση στις 31 Μαρτίου, ανήμερα του Πάσχα των Καθολικών. Είναι η μέρα που η ίδια, όπως συνηθίζεται μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας επισκέπτονται την Εκκλησία.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Mega, το Παλάτι έχει ήδη μιλήσει με την πριγκίπισσα της Ουαλίας που αναμένεται πάει πεζή στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Εν τω μεταξύ, συνεχίζεται το θρίλερ γύρω από την προσπάθεια του προσωπικού να δει τα ιατρικά αρχεία της Κέιτ, στην ιδιωτική κλινική όπου νοσηλευόταν. Ήδη, τρεις εργαζόμενοι έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη.

Βρετανικά ΜΜΕ υποστηρίζουν ότι η Κλινική του Λονδίνου δεν αποκάλυψε το περιστατικό όταν συνέβη, αλλά μία εβδομάδα αργότερα.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved