Η 1η δήλωση του Βασιλιά Καρόλου μετά την αποκάλυψη της Κέιτ:«Είμαι τόσο περήφανος για το θάρρος της»
ΑΠΕ ΜΠΕ/ EPA/ANDY RAIN
VIP Life

Η 1η δήλωση του Βασιλιά Καρόλου μετά την αποκάλυψη της Κέιτ:«Είμαι τόσο περήφανος για το θάρρος της»

Στην πρώτη του δήλωση μετά την αποκάλυψη της νύφης του Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο και παλεύει για τη ζωή της, έκανε ο βασιλιάς Κάρολος ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει με θάρρος την ίδια ασθένεια. 

Ο βασιλιάς Κάρολος, μόλις λίγη ώρα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο κατά το οποίο η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποκαλύπτει το τι πραγματικά της συμβαίνει, δήλωσε περήφανος για εκείνη, όπως ανακοίνωσε επίσημα το βρετανικό Παλάτι.

Βασιλιάς Κάρολος: Η είδηση του θανάτου του και η οργισμένη διάψευση από το Λονδίνο

BRITAIN ROYALS KING CHARLES III

Βασιλιάς Κάρολος

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Αυτού Μεγαλειότητα είναι «τόσο περήφανος για την Κέιτ για το θάρρος της να μιλήσει όπως έκανε. Μετά την νοσηλεία τους στο νοσοκομείο μαζί, ο Βασιλιάς «παρέμεινε σε στενή επαφή με την αγαπημένη του νύφη τις τελευταίες εβδομάδες. Και οι δύο τους θα συνεχίσουν να προσφέρουν την αγάπη και την υποστήριξή τους σε όλη την οικογένεια σε αυτή τη δύσκολη στιγμή».

middleton.jpg

Να θυμίσουμε ότι λίγο καιρό πριν ο βασιλιάς Κάρολος είχε μιλήσει ανοιχτά για την ασθένειά του σε αντίθεση με την Κέιτ Μίντλετον η οποία λόγω της ανάγκης της να κερδίσει χρόνο για να μιλήσει με τα τρία της παιδιά, είχε αναφερθεί μόνο στο χειρουργείο.

Έκτοτε πέρασε αρκετός καιρός, οι θεωρίες... συνωμοσίας έδωσαν και πήραν αλλά τελικά η Κέιτ Μίντλετον θέλησε να διαλύσει κάθε σύννεφο που έμπαινε ανάμεσα σε εκείνη και τον απλό κόσμο που είχε χάσει την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό της. Οι περισσότεροι, με όσα ακούγονταν, ένιωθαν σαν η Κέιτ να τους είχε προδώσει, όμως η ίδια φρόντισε να βάλει ξανά τα πράγματα στη θέση τους, λέγοντας όλη την αλήθεια για το τι πραγματικά της συμβαίνει από τον Ιανουάριο που μπήκε στο νοσοκομείο μέχρι και αυτή τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Δείτε το βίντεο με την εξομολόγηση της Κέιτ Μίντλετον για την ασθένειά της:

https://www.instagram.com/reel/C402JKPtLVB/

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved