Η Σάρα Φέργκιουσον έχει διαγνωστεί με καρκίνο αλλά αποθέωσε την Κέιτ Μίντλετον για τη δύναμή της!
VIP Life

Η Σάρα Φέργκιουσον έχει διαγνωστεί με καρκίνο αλλά αποθέωσε την Κέιτ Μίντλετον για τη δύναμή της!

Η Σάρα Φέργκιουσον, η οποία ήταν παντρεμένη με τον πρίγκιπα Άντριου και έχει αποκτήσει μαζί του δύο κόρες, την Βεατρίκη και Ευγενία, έκανε ανάρτηση αμέσως μόλις η Kate Middleton αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο.

Θυμίζουμε ότι «Αφού διαγνώστηκε το περασμένο καλοκαίρι με καρκίνο του μαστού σε αρχικό στάδιο, η δούκισσα του Γιορκ πληροφορήθηκε ότι έχει προσβληθεί από κακοήθες μελάνωμα. Ο δερματολόγος της ζήτησε να αφαιρεθούν και να αναλυθούν αρκετοί σπίλοι την ίδια στιγμή που η δούκισσα υποβαλλόταν σε επανορθωτική χειρουργική επέμβαση μετά τη μαστεκτομή της, και ένας από αυτούς αναγνωρίστηκε ως καρκινικός», είχε αναφέρει ο εκπρόσωπος στην ανακοίνωσή του.

Κέιτ Μίντλετον: «Κύμα» συμπαράστασης στην πριγκίπισσα της Ουαλίας-Τα χιλιάδες μηνύματα που λαμβάνει

sara3.jpg

Το μελάνωμά εντοπίστηκε κατά τις εξετάσεις τις οποίες ζήτησε ένας δερματολόγος, επειδή η 64χρονη Σάρα Φέργκιουσον επρόκειτο να κάνει χειρουργική αποκατάσταση του στήθους της, μετά τη μαστεκτομή.

Η Δούκισσα του Γιορκ, τώρα έγραψε για την Κέιτ Μίντλετον: «Όλες οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι με την πριγκίπισσα της Ουαλίας καθώς ξεκινά τη θεραπεία της. Ξέρω ότι θα περιβάλλεται από την αγάπη της οικογένειάς της και όλοι προσεύχονται για το καλύτερο αποτέλεσμα. Ως κάποιος που έχει αντιμετωπίσει τις δικές του μάχες με τον καρκίνο τους τελευταίους μήνες, είμαι γεμάτη θαυμασμό για τον τρόπο που μίλησε δημόσια για τη διάγνωσή της και ξέρω ότι θα κάνει πολύ καλό στην ευαισθητοποίηση των πολιτών».

Διαβάστε επίσης:

Γιατί Χάρι και Μέγκαν έμαθαν για την Κέιτ όπως ο υπόλοιπος κόσμος;Η επιθυμία του πριγκιπικού ζεύγους

Κέιτ Μίντλετον: Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν εμφανίστηκε στο βίντεο της

Κέιτ Μίντλετον: Απελπισμένοι οι γονείς της μετά την εξομολόγησή της - Στέκονται στο πλευρό της

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved