Αποκάλυψη βόμβα για τον πρίγκιπα Χάρι: «Η Μέγκαν τον ελέγχει απόλυτα. Τα κάνει όλα για τα χρήματα»
VIP Life

Αποκάλυψη βόμβα για τον πρίγκιπα Χάρι: «Η Μέγκαν τον ελέγχει απόλυτα. Τα κάνει όλα για τα χρήματα»

Ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται πως αλλάζει εξ' ολοκλήρου την επικοινωνιακή του στρατηγική και πίσω απ' όλα αυτά κρύβεται η σύζυγός του, Μέγκαν Μαρκλ. 

Αυτή η αλλαγή στην επικοινωνιακή στρατηγική του πρίγκιπα Χάρι οφείλεται στο γεγονός ότι εκείνος, αλλά και η Μέγκαν Μαρκλ, προσπαθούν να ελέγξουν την δημόσια εικόνα τους και να αποφύγουν τις αρνητικές δημόσιες σχέσεις.

Βασιλιάς Κάρολος: Έχει δει την εγγονή του μόνο μία φορά - Τι θα ζητήσει από Χάρι και Μέγκαν

Ο πρώην βασιλικός ανταποκριτής του BBC, Μάικλ Κόουλ εξήγησε ότι «η πλειονότητα των “δημόσιων εμφανίσεων” του πρίγκιπα Χάρι δεν είναι καθόλου δημόσιες εμφανίσεις, αλλά προσεκτικά χορογραφημένες βιντεοσκοπήσεις που παίζονται σε εκδηλώσεις όπου το όνομά του στην πρόσκληση ήταν η κύρια ατραξιόν.

karolos-harry-meghan.jpg

Μπορεί να υπάρχουν περισσότεροι από ένας λόγοι για τους οποίους ο πρίγκιπας απομακρύνεται από τις “ζωντανές” εκδηλώσεις, αλλά ένας από αυτούς είναι σίγουρα η αγωνία του ίδιου και της συζύγου του ότι θα μπορούσε να βρεθεί αντιμέτωπος με ανθρώπους που δεν επιθυμεί να δει και με ερωτήσεις που δεν θα ήθελε να αντιμετωπίσει. Και δεν θα ήξερε πώς να χειριστεί ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Στη Βρετανία, η δημοτικότητα του δούκα και της δούκισσας του Σάσσεξ έχει μειωθεί ραγδαία από τότε που επέλεξαν να αυτοεξοριστούν, αρχικά στον Καναδά και στη συνέχεια στην Καλιφόρνια. Αλλά ακόμη και στην Αμερική, όπου αρχικά ήταν πολύ δημοφιλείς, τα ποσοστά αποδοχής τους πέφτουν τόσο γρήγορα όσο το θερμόμετρο στα μέσα του χειμώνα», τόνισε ο Βρετανός δημοσιογράφος.

meghan.markle.official_1710009561_3320123301428450582_47337869290.jpg

«Είναι προφανές ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ γνωρίζουν πολύ καλά την αποδοκιμασία, την εχθρότητα και την περιφρόνηση που έχουν προκαλέσει σε πολλούς ανθρώπους με τα λόγια και τις πράξεις τους από τότε που έφυγαν από τη Βρετανία και είναι σαφές ότι δεν επιθυμούν να διακινδυνεύσουν μια αντιπαράθεση την οποία δεν μπορούν να ελέγξουν – πόσο μάλλον να σταματήσουν», τόνισε ο Μάικλ Κόουλ.

Επιπλέον, ο Βρετανός δημοσιογράφος ανέφερε πως όλη αυτή κατάσταση οφείλεται στον έλεγχο. «Με το χολιγουντιανό της υπόβαθρο, η Μέγκαν Μαρκλ είναι αποφασισμένη να “επιμεληθεί” τον τρόπο με τον οποίο ο κόσμος βλέπει την ίδια και τον σύζυγό της. Τα “ζωντανά” γεγονότα δεν μπορούν να ελεγχθούν πλήρως. Αλλά αν καταγράφετε τα πράγματα, τότε το μήνυμα και η εικόνα βγαίνουν με τον τρόπο που θα θέλατε να ακούσει και να δει ο κόσμος.

Αυτό βλέπουμε εδώ. Μεγάλος έλεγχος στην δουλειά με τη Μέγκαν να ασκεί τον έλεγχο στον πρίγκιπα, να τον συμβουλεύει τι να κάνει και πώς να το κάνει, μην αφήνοντας τίποτα στην τύχη, ακόμη και αν αυτό σημαίνει ότι δεν θα εμφανιστεί σε μια ζωντανή εκδήλωση.

Εμπορεύεται τη βασιλική του ιδιότητα για χρήματα και στη συνέχεια αποτυγχάνει να αποδώσει. Αυτό όχι μόνο θα μειώσει την προσωπική του φήμη, αλλά θα απογοητεύσει και τους ανθρώπους που έχουν πληρώσει πολλά χρήματα για να τον δουν ή να τον ακούσουν. Και αυτό είναι μια πολύ κακή ιδέα.

Δεν μπορείς να παίζεις με τις προσδοκίες των ανθρώπων. Πολύ σύντομα θα διαπιστώσει ότι ο νόμος της φθίνουσας απόδοσης θα αρχίσει να ισχύει. Θα υπάρχουν λιγότερες εκδηλώσεις και λιγότερο κερδοφόρα μεροκάματα. Εν ολίγοις, ο κόσμος θα βαρεθεί γρήγορα με έναν βασιλικό που εμφανίζεται όποτε θέλει και μερικές φορές δεν εμφανίζεται καθόλου.

Ο μοναδικός λόγος που ‘πουλάει’ ο πρίγκιπας, Χάρι είναι ότι είναι ο μικρότερος γιος του βασιλιά Καρόλου Γ’ και της αείμνηστης Νταϊάνα, πριγκίπισσας της Ουαλίας, και ως εκ τούτου είναι ο πέμπτος στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου. Ουσιαστικά, αυτό είναι το μόνο που έχει να πουλήσει. Έχει γίνει καλός δημόσιος ομιλητής, αλλά δεν θα έπαιρνε αυτές τις ομιλίες αν δεν είχε τη βασιλική του ιδιότητα. Αν γίνει σαφές στον κόσμο ότι είναι ένας “βασιλικός επί πληρωμή”, θα χάσει γρήγορα τη λάμψη του», κατέληξε ο Μάικλ Κόουλ.

Διαβάστε επίσης:

Επέτειος γάμου για τον βασιλιά Καρόλο και την Καμίλα - Η φωτό πριν από 19 χρόνια

Κάρολος: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο

Αγωνία για τον βασιλιά Κάρολο με το δημοσίευμα-βόμβα: «Οι γιατροί τού είπαν πως έχει 2 χρόνια ζωής»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved