Βασιλιάς Κάρολος: Η νέα ανακοίνωση του παλατιού μετά τις φήμες επιδείνωσης της υγείας του

Βασιλιάς Κάρολος

VIP Life

Βασιλιάς Κάρολος: Η νέα ανακοίνωση του παλατιού μετά τις φήμες επιδείνωσης της υγείας του

Θορυβήθηκε από ό,τι φαίνεται το βρετανικό παλάτι με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν το τελευταίο 24ωρο και θέλουν τον βασιλιά Κάρολο να μην είναι καλά στην υγεία του, σε μία περίοδο μάλιστα που δίνει τη μάχη του με τον καρκίνο. 

Εκεί αποδίδουν και οι βασιλικοί αναλυτές την απόφαση του παλατιού να εκδώσει νέα επίσημη ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά ανήγγειλε τα σχέδια του βασιλικού ζεύγους της Βρετανίας για τις επίσημες εμφανίσεις του.

Βασιλιάς Κάρολος: Επιδεινώθηκε η υγεία του - Προετοιμασίες για την κηδεία του

BRITAIN ROYALS KING CHARLES III

ΑΠΕ ΜΠΕ - EPA/ANDY RAIN

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε: «Η Αυτού Μεγαλειότητα θα επιστρέψει σύντομα στα δημόσια καθήκοντα μετά από μια περίοδο θεραπείας και ανάρρωσης μετά την πρόσφατη διάγνωση καρκίνου.

Για να σηματοδοτήσουν αυτό το ορόσημο, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα πραγματοποιήσουν κοινή επίσκεψη σε κέντρο θεραπείας καρκίνου την επόμενη Τρίτη, όπου θα συναντήσουν ειδικούς γιατρούς και ασθενείς. Αυτή η επίσκεψη θα είναι η πρώτη σε μια σειρά δημόσιων εμφανίσεων και υποχρεώσεων που θα αναλάβει η Αυτού Μεγαλειότητα τις επόμενες εβδομάδες.

kate-charles-getty-images-kamila.jpg

Επιπλέον, ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα θα φιλοξενήσουν τον Αυτοκράτορα και την Αυτοκράτειρα της Ιαπωνίας για μια Κρατική Επίσκεψη τον Ιούνιο, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης της Ιαπωνίας.

Καθώς πλησιάζει η πρώτη επέτειος του The Coronation, οι Μεγαλειότητές τους παραμένουν βαθιά ευγνώμονες για την καλοσύνη και τις ευχές που έχουν λάβει από όλο τον κόσμο μετά τα όσα έχουν περάσει το προηγούμενο διάστημα».

Πάντως, όλο και φουντώνουν τα δημοσιεύματα που επιμένουν ότι ο Βασιλιάς Κάρολος διανύει μία πολύ δύσκολη περίοδο, δίνοντας τη μεγαλύτερη μάχη για την ίδια τη ζωή του, χωρίς ακόμα να έχει αποκαλυφθεί από ποια μορφή καρκίνου πάσχει.

https://www.instagram.com/p/C6O3fzEM0M1/

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved