Σοκάρει η κόρη του Steve Jobs: «Ο πατέρας μου με έβαζε να κοιμάμαι σε κρύο δωμάτιο»
VIP Life

Σοκάρει η κόρη του Steve Jobs: «Ο πατέρας μου με έβαζε να κοιμάμαι σε κρύο δωμάτιο»

Δεκατρία χρόνια έχουν περάσει από την ημέρα που ο Στιβ Τζομπς άφησε την τελευταία του πνοή και η αλήθεια είναι πως στον χώρο της τεχνολογίας η περιουσία που έχει αφήσει είναι τεράστια. Ποια ήταν όμως η σχέση του με την πρωτότοκη κόρη του, Λίζα Μπρενάν Τζομπς;

Η Λίζα Μπρενάν Τζομπς γεννήθηκε στις 17 Μαΐου 1978 στο Όρεγκον, ωστόσο για τουλάχιστον 10 χρόνια ο κολοσσός της Apple την απέρριπτε και την αναγνώρισε μόνο μετά το test DNA.

Λορίν Τζομπς: Η δισεκατομμυριούχος χήρα του Στιβ Τζομπς δεν θα αφήσει τίποτα στα παιδιά τους

Ύστερα από πολλαπλές καταγγελίες και κατηγορίες κακοποίησης και παραμέλησης εναντίον της μητέρας της, Κριστιάν Μπρέναν, ο Στιβ Τζομπς κατάφερε να κερδίσει την πλήρη κηδεμονία της.

Η Λίζα Μπρενάν Τζομπς μεγαλώνοντας έγινε μία σπουδαία συγγραφέας, καθώς σπούδασε στο Χάρβαρντ και μέσα από το βιβλίο της Small Fry, το οποίο κυκλοφόρησε το 2018, έφερε στο φως της δημοσιότητας τη σχέση με τον πατέρα της, η οποία ήταν πολύ... κακή!

Οι New York Times έγραψαν, σχολιάζοντας το βιβλίο της: «Την έβαζαν να πλένει τα πιάτα στο χέρι κάθε βράδυ (ο Στιβ αρνιόταν να επισκευάσει το χαλασμένο πλυντήριο πιάτων), να κοιμάται σε ένα κρύο δωμάτιο (αρνιόταν επίσης να επισκευάσει τη θερμάστρα) και να κάνει την μπέιμπι σίτερ για τον αδερφό της». Η Λίζα ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Στιβ είχε τρυφερές περιπτύξεις με τη Λορίν μπροστά της όταν ήταν ακόμη παιδί. Όταν δε, μία από τις φορές αυτές πήγε να φύγει, ο πατέρας της, της είπε: «Μείνε εδώ. Περνάμε οικογενειακές στιγμές. Είναι σημαντικό να προσπαθείς να είσαι μέλος αυτής της οικογένειας.»

Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου της, η Λορίν Τζομπς, η δισεκατομμυριούχος χήρα του Στιβ Τζομπς, δήλωσε: «Η Λίζα είναι μέλος της οικογένειάς μας, οπότε με λύπη διαβάσαμε το βιβλίο της, το οποίο διαφέρει δραματικά από τις αναμνήσεις εκείνης της εποχής. Η εικόνα που παρουσιάζει για τον Στιβ δεν είναι αυτή του συζύγου και πατέρα που γνωρίζουμε. Ο Στιβ αγαπούσε τη Λίζα και μετάνιωσε που δεν ήταν ο πατέρας που θα έπρεπε να είναι στα πρώτα παιδικά της χρόνια. Ήταν μεγάλη παρηγοριά για τον Στιβ να έχει τη Λίζα σπίτι μαζί μας τις τελευταίες μέρες της ζωής του και είμαστε όλοι ευγνώμονες για τα χρόνια που περάσαμε μαζί ως οικογένεια».

steve-jobs-(2).jpg

Η Λορίν Τζομπς είχε δηλώσει χαρακτηριστικά το 2020 στους NYTimes πως τα λεφτά που κληρονόμησε από τον σύζυγό της, θα τα διανείμει όσο πιο αποτελεσματικά μπορεί, με τέτοιο τρόπο που θα βοηθήσει τα άτομα και τις κοινότητες να εξελιχθούν.

«Δεν με ενδιαφέρουν τα μνημεία πλούτου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά, ενώ είχε χαρακτηρίσει «άδικη και επικίνδυνη» τη συσσώρευση πλούτου για μία κοινωνία.

Γνώρισε τον Στιβ Τζομπς σε μία διάλεξή του, το 1989 και εκείνος την ακολούθησε στο πάρκινγκ και της ζήτησε να βγουν για φαγητό. Η ίδια θυμάται πως στο πρώτο ραντεβού τους, μιλούσαν για 4 ώρες. Παντρεύτηκαν μετά από 1.5 χρόνο.

Η Λορίν ζει σε μία πολυτελή βίλα στο Σαν Φρανσίσκο και κάνει μετρημένες δημόσιες εμφανίσεις.

Διαβάστε επίσης:

Η κόρη του Steve Jobs αποκαλύπτει: «Ήμουν ένας λεκές στην επιτυχία του»

Steve Jobs: Στο «σφυρί» η γεμάτη ορθογραφικά λάθη αίτησή του για δουλειά

Γιατί ο Στιβ Τζομπς δεν άφηνε ποτέ τα παιδιά του να χρησιμοποιούν το iPad

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved