Το τηλεφώνημα του Χάρι στην Κέιτ δεν πήγε όπως το περίμενε!
VIP Life

Το τηλεφώνημα του Χάρι στην Κέιτ δεν πήγε όπως το περίμενε!

Ο πρίγκιπας Χάρι μετά την παραίτησή του από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και κυρίως μετά τις επιθέσεις που εξαπέλυσε εναντίον της οικογένειας με τις συνεντεύξεις και τα απομνημονεύματά του, έχει κόψει πλέον κάθε επαφή -και τον έχουν κόψει.

Η διάγνωση του πατέρα του, βασιλιά Κάρολου, με καρκίνο, ήταν αρκετή όμως για να βάλει νερό στο κρασί του και να πάει στην Αγγλία αμέσως για να τον συναντήσει.

Το τηλεφώνημα στην Kate

Όπως αποκαλύπτει η Mirror, ο δούκας του Σάσεξ προσπάθησε να επικοινωνήσει και με την Κέιτ, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε.

Σύμφωνα με τον Tom Quinn, που μίλησε στη Mirror, ο πρίγκιπας Harry προσπάθησε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με την πριγκίπισσα της Ουαλίας αφού έφυγε από το Λονδίνο.

«Από τότε που έφυγε από το Ηνωμένο Βασίλειο, ο Harry επικοινώνησε με τουλάχιστον μία πριγκίπισσα Kate», αποκάλυψε ο βασιλικός εμπειρογνώμονας.

Βασιλιάς Κάρολος: Έχει δει την εγγονή του μόνο μία φορά - Τι θα ζητήσει από Χάρι και Μέγκαν

keit.jpg

Δυστυχώς για τον Χάρι, η Κέιτ Μίντλετον δεν είναι ακόμη έτοιμη να τον συγχωρέσει.

«Τον συμπαθεί, αλλά υποστηρίζει πλήρως τον σύζυγό της και, παλεύοντας με τα δικά της προβλήματα υγείας, δεν έχει καμία πρόθεση να το παίξει ειρηνοποιός», συνέχισε στη συνέντευξή του ο Tom Quinn.

«Αν θέλουν να ευημερήσουν και όχι απλώς να επιβιώσουν, πρέπει να αποφύγουν να προσβάλουν τη βασιλική οικογένεια. Οι επιθέσεις τους έχουν κοστίσει σε αυτούς και στη βασιλική οικογένεια δημοτικότητα και τους έχουν κάνει να φαίνονται εξαιρετικά καταστροφικοί αλλά και υποκριτικοί στο θέμα της ιδιωτικής ζωής», δήλωσε πρόσφατα στη Mirror ο βασιλικός σχολιαστής, Richard Fitzwilliams.

Διαβάστε επίσης:

Επέτειος γάμου για τον βασιλιά Καρόλο και την Καμίλα - Η φωτό πριν από 19 χρόνια

Κάρολος: Η πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση μετά την αποκάλυψη ότι πάσχει από καρκίνο

Αγωνία για τον βασιλιά Κάρολο με το δημοσίευμα-βόμβα: «Οι γιατροί τού είπαν πως έχει 2 χρόνια ζωής»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved