Απελπισμένη η Μπλάτνικ - Ο αδελφός της συνεχίζει να αγνοείται για 10η μέρα & κάνει νέα έκκληση
VIP Life

Απελπισμένη η Μπλάτνικ - Ο αδελφός της συνεχίζει να αγνοείται για 10η μέρα & κάνει νέα έκκληση

Απελπισμένη δείχνει να είναι η Τατιάνα Μπλάτνικ αφού εδώ και δέκα μέρες ο θετός αδελφός της, Ατίλιο Μπρίλενμπουργκ συνεχίζει να αγνοείται με τις αρχές να μιλούν για μυστηριώδη εξαφάνισή του. 

O 53χρονος επιχειρηματίας αγνοείται από το Σάββατο (18/5) και είναι ο εξ' αγχιστείας αδελφός της, γιος του πατριού της Τατιάνα που τη μεγάλωσε σαν να ήταν δικό του παιδί!

Τατιάνα Μπλάτνικ: Η τραγική ιστορία της ζωής της – «Ακόμη υπάρχει ντροπή για αυτό»

Οι αρχές στο Μαλιμπού ψάχνουν από εκείνη την μέρα με κάθε λεπτομέρεια την περιοχή γύρω από την έπαυλη όπου ζούσε ο Άττι, όπως τον αποκαλούσαν οι φίλοι, ο οποίος έχει να δώσει σημεία ζωής πάνω από δέκα μέρες.

201008260855470.1441_TATIANA_BLATNIK_2582010.jpg

Η Τατιάνα ήταν πολύ δεμένη με τον Άττι και μάλιστα ήταν εκείνος που την είχε συνοδεύσει, όπως μπορείτε να δείτε και στην παραπάνω φωτογραφία, τον Αύγουστο του 2010 στην εκκλησία για να την παραδώσει στον Νικόλαο, με τον οποίο, όπως έγινε γνωστό πριν από μερικές εβδομάδες, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, δίνοντας οριστικό τέλος στον γάμο τους.

Η Τατιάνα με νέα ανάρτησή της, συγκλονισμένη από όσα συμβαίνουν στην ίδια και την οικογένειά της, απηύθυνε νέα έκκληση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας χαρακτηριστικά:

i-tatiana-blatnik-

«Πριν από δέκα μέρες χάθηκε ο αδερφός μου, ο αδερφός μας, ο Άττι. Θέλω να εκφράσω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για τα συντριπτικά μηνύματα αγάπης και υποστήριξης και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται μέρα και νύχτα αναζητώντας τον.

Σημαίνει τον κόσμο για εμάς, καθώς συνεχίζουμε να ψάχνουμε για τον αδελφό μας που εθεάθη για τελευταία φορά στο Μαλιμπού της Καλιφόρνια. Οι σκέψεις και οι προσευχές σας ήταν πηγή δύναμης για την οικογένειά μας. Ζητάμε τη συνεχή υποστήριξή σας. Οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχετε, όσο μικρή κι αν είναι, θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά. Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved