VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι: Η εξομολόγηση στον πατέρα του, Κάρολο και οι σκέψεις για επιστροφή στη Βρετανία

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να ανακοίνωσε στον πατέρα του, Βασιλιά Κάρολο, ότι θέλει να περνά περισσότερο χρόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Δούκας του Σάσεξ δεν προτίθεται να επιστρέψει μόνιμα στη Βρετανία αλλά δεν είναι απίθανο να έχει και μια δεύτερη βάση.

Ο βασιλιάς Κάρολος, κατέστησε σαφές ότι δεν γίνεται να είναι "μισός εντός και μισός εκτός" στη βασιλική οικογένεια.

Ο ίδιος μάλιστα επιθυμεί να έχει ξανά στενές σχέσεις μαζί του, μετά τα τελευταία χρόνια που αποξενώθηκαν, ενώ θέλει να βλέπει και τα εγγόνια του πιο συχνά.

Πρίγκιπας Χάρι: «Με σαμποτάρουν οι άνδρες με τα γκρι κοστούμια» – Οργή κατά του Παλατιού

«Υπάρχουν πολλά άδεια ακίνητα. Αλλά δεν νομίζω ότι πρέπει να είναι δίπλα στον Γουίλιαμ και την Κέιτ. Αυτό δεν θα ήταν πολύ καλό... Θα έλεγα ότι το Κότσγουολντς είναι ένα μέρος που θα μπορούσαν να κοιτάξουν για ένα σπίτι που να μην ανήκει στη βασιλική περιουσία», ανέφερε πηγή από το παλάτι στη Daily Mail.

Μια άλλη πηγή από το περιβάλλον του Δούκα του Σάσεξ, δήλωσε στην Telegraph: «Ο Χάρι θα ήθελε πολύ να επιστρέφει περισσότερο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τα σχέδιά του καθοδηγούνται από τους σκοπούς που υποστηρίζει. Αν του πουν: "Θα θέλαμε πολύ να έρθετε", θα προσπαθήσει να το κάνει».

Ο Χάρι φημολογείται ότι θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο με την οικογένειά του τον επόμενο χρόνο, για τους Αγώνες Invictus στο Μπέρμιγχαμ που θα λάβουν χώρα το 2027. Μένει μόνο να δούμε πού θα μείνουν, εντός ή εκτός του παλατιού, καθώς θυμίζουμε ότι η ασφάλεια είναι το παν για την οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Δεν θα ήταν πίσω από το φέρετρο στην κηδεία της Νταϊάνα: «Της το είχε συγχωρήσει η γιαγιά...»

Μέγκαν Μαρκλ: Αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Χάρι – «Εκείνος είπε πρώτος σ’ αγαπώ»

Αποκαλύψεις για τη συνάντηση με τον Καρόλο – Πότε θα γίνει;

© 2010-2025 Gossip-tv.gr - All rights reserved