Πριγκίπισσα Ευγενία: Αποκάλυψε το όνομα της κόρης της και τον συγκινητικό συμβολισμό
Η μικρή Αδελαΐδα Ελισάβετ Αννίνα γεννήθηκε στη Λισαβόνα – «Πήρε το όνομά της από τρεις ανθρώπους που αγαπάμε»
Δύο εβδομάδες μετά τη γέννηση της τρίτης τους κόρης, η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγός της, Τζακ Μπρούκσμπανκ, αποκάλυψαν το όνομα που επέλεξαν για το νέο μέλος της οικογένειάς τους.
Η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε την επικείμενη άφιξη του νέου μέλους - Η τρυφερή ανάρτηση
Το ζευγάρι ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση μέσα από μια τρυφερή ανάρτηση στο Instagram, συνοδεύοντάς την με νέα στιγμιότυπα της μικρής αλλά και των δύο μεγαλύτερων παιδιών τους, που φαίνονται να την κρατούν στην αγκαλιά τους.
Η κόρη της πριγκίπισσας Ευγενίας και του Τζακ Μπρούκσμπανκ γεννήθηκε στις 3 Αυγούστου στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας. Δύο εβδομάδες αργότερα, οι γονείς της αποφάσισαν να μοιραστούν με το κοινό το όνομα που της έδωσαν: Αδελαΐδα Ελισάβετ Αννίνα Μπρούκσμπανκ.
«Πριν από δύο εβδομάδες καλωσορίσαμε το κοριτσάκι μας στον κόσμο. Από τότε περνάμε τις πιο ξεχωριστές, ζεστές και γεμάτες αγάπη στιγμές. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που σας παρουσιάζουμε την Αδελαΐδα, Ελισάβετ, Αννίνα Μπρούκσμπανκ», έγραψε η πριγκίπισσα Ευγενία.
Η επιλογή των τριών ονομάτων δεν ήταν τυχαία. Όπως εξήγησε η ίδια, κάθε ένα από αυτά συνδέεται με ανθρώπους που έχουν ιδιαίτερη θέση στην καρδιά της οικογένειας, ενώ παράλληλα παραπέμπει στην ιστορία τόσο της Βρετανίας όσο και της Πορτογαλίας.
«Πήρε το όνομά της από τρεις ανθρώπους που αγαπάμε και θαυμάζουμε, από το παρελθόν και το παρόν, μεταξύ των οποίων και η προγιαγιά της την οποία κρατάμε βαθιά στην καρδιά μας. Το όνομά της αποτελεί μέρος της αγγλικής και της πορτογαλικής ιστορίας, δύο τόπων που αγαπάμε και αποκαλούμε σπίτι μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ιδιαίτερα τρυφερές είναι και οι φωτογραφίες που συνόδευσαν την ανακοίνωση, καθώς η νεογέννητη Αδελαΐδα εμφανίζεται στην αγκαλιά των γονιών της αλλά και των δύο μεγαλύτερων αδελφών της.
Ο 5χρονος Όγκαστ και ο 3χρονος Έρνεστ φαίνεται πως έχουν ήδη αναλάβει τον νέο τους ρόλο με μεγάλο ενθουσιασμό. Όπως έγραψε η μητέρα τους, είναι ήδη «οι καλύτεροι μεγάλοι αδελφοί».
Η άφιξη της μικρής Αδελαΐδας μεγαλώνει ακόμη περισσότερο την οικογένεια της πριγκίπισσας Ευγενίας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει επιλέξει να κρατά την οικογενειακή της ζωή μακριά από την υπερβολική δημοσιότητα, μοιράζεται ωστόσο με το κοινό ορισμένες από τις σημαντικότερες στιγμές της.