VIP Life

Λάπο Έλκαν: Ο χρυσός κληρονόμος της Fiat και η άστατη ζωή του

Gossip-tv Team

Μέχρι πριν από τέσσερα χρόνια ήταν για πολλούς το μαύρο πρόβατο της οικογένειας με ιστορίες γεμάτες ύποπτες συναναστροφές και ναρκωτικά.

Ο άσωτος ονομάζεται Λάπο Έλκαν και είναι ο μικρότερος εγγονός του θρυλικού Τζάνι Ανιέλι γιος της Μαργαρίτας Ανιέλι και του συγγραφέα Άλεν Έλκαν. Σήμερα, ο Λάπο Ελκάν, γύρισε σελίδα στη ζωή του, άφησε πίσω του το παρελθόν, σήκωσε τα μανίκια και είναι έτοιμος για σκληρή δουλειά.

Με εξωτερικά χαρακτηριστικά και στιλ που θυμίζουν έντονα τον παππού του, πριν από μερικά χρόνια βρέθηκε στο προσκήνιο για τις λανθασμένες επιλογές του, ενώ παραλίγο να χάσει τη ζωή του όταν έπειτα από κοκτέιλ κοκαΐνης και ηρωίνης βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση στο σπίτι ενός τραβεστί. Καθαρός πλέον και απαλλαγμένος από τις κακές παρέες, ο Λάπο έκανε μια δυναμική επανεμφάνιση λανσάροντας μια σειρά προϊόντων με το έμβλημα της FIAT, έχοντας στόχο να δώσει στην εταιρεία τη χαμένη της αίγλη.

Ως άτυπος brand promoter της εταιρείας, ο 29χρονος Λάπο φιλοδοξεί να ξανακάνει τη FIAT πάλι της μόδας. Καθώς μάλιστα το κοινό συνδέει άμεσα πρόσωπα και προϊόντα, ο ελκυστικός Λάπο είναι το καταλληλότερο άτομο για την ανάδειξη της νέας FIAT.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved