VIP Life

Charlotte Casiraghi: Πιο έγκυος… Γεννάς!

Gossip-tv Team

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την εγκυμοσύνη της ανύπαντρης –ακόμα- πριγκίπισσας Charlotte του Μονακό καθώς αν και έχει φουσκώσει πολύ το παλάτι ακόμα δεν έχει κάνει καμία επίσημη ανακοίνωση.


Από την αρχή που ξεκίνησαν οι πρώτες φήμες που την ήθελαν να περιμένει το πρώτο της παιδί από τον χωρισμένο σύντροφό της Γκαντ Ελμάλεχ, το παλάτι του Μονακό σιωπούσε. Καμία επιβεβαίωση, καμία απολύτως αντίδραση. Έτσι η Charlotte συνέχισε να φουσκώνει και οι δημοσιογράφοι να μαντεύουν από την κοιλιά το πότε θα γεννήσει. Η τελευταία της εμφάνιση πάντως πριν 3 μέρες στο Μονακό άναψε φωτιές. Κι αυτό γιατί, ενώ σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί, η νεαρή πριγκίπισσα αναμένεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί τον Δεκέμβριο, η Charlotte εμφανίστηκε με τέτοια κοιλιά που συνήθως έχουν γυναίκες στον ένατο μήνα πια της εγκυμοσύνης τους.

Έτσι ξέσπασε μεγάλη διαδικτυακή διαμάχη για το πότε τελικά γεννάει. Και οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως δεν γίνεται να είναι μόνο 6 μηνών έγκυος και σίγουρα γεννάει πολύ νωρίτερα από τον μήνα που είχε ακουστεί. Για να δούμε ποιοι θα αποδειχτεί ότι έχουν δίκιο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved