VIP Life

Πρίγκιπας Χάρι: Πρεμιέρα σήμερα για το ντοκιμαντέρ που «καίει» τη βασιλική οικογένεια

Gossip-tv Team

Σήμερα, 8/12 γίνεται η πρεμιέρα της προβολής του ντοκιμαντέρ με πρωταγωνιστές τον πρίγκιπα Χάρι και τη Μέγκαν Μαρκλ το οποίο και αναμένεται να δημιουργήσει οριστικό χάσμα ανάμεσα στο ζευγάρι και τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ ο πρίγκιπας κατηγορεί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ότι παίζουν βρόμικο παιχνίδι διαρρέοντας ο ένας για τον άλλον διάφορες ιστορίες, όπως βλέπουμε και στο τρέιλερ (παραπάνω βίντεο) που κυκλοφόρησε για να διαφημίσει το ντοκιμαντέρ του Netflix με πρωταγωνιστές τον πρίγκιπα και τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ.

Από σήμερα, οι κάτοχοι της συγκεκριμένης πλατφόρμας θα έχουν στη διάθεσή τους για να δουν τα πρώτα τρία επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ και είναι γεγονός πως ο Χάρι έχει κυρήξει ουσιαστικά τον πόλεμο με τη βασιλική οικογένεια.

Δύο χρόνια αφότου εγκατέλειψαν τα βασιλικά τους καθήκοντα για να ζήσουν στην Καλιφόρνια, το ζευγάρι με κάθε ευκαιρία επικρίνει τη βασιλική οικογένεια, κατηγορώντας την ανοιχτά για ρατσισμό. Όπως αφήνεται να εννοηθεί στο νέο τρέιλερ που κυκλοφόρησε για τη σειρά στο Netflix, ο Χάρι δεν έχει πλέον καμία επαφή με τον πατέρα του και τον αδελφό του, διάδοχο του βρετανικού θρόνου, τον πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Στο εν λόγω τρέιλερ επίσης βλέπουμε τον Χάρι να εξομολογείται: «Υπάρχει ιεραρχία στην οικογένεια. Το ξέρουμε ότι υπάρχουν διαρροές, όμως φυτεύονται και ιστορίες. Είναι ένα βρόμικο παιχνίδι».

Σε κάποια πλάνα που έχουν συμπεριληφθεί στο τρέιλερ, βλέπουμε επίσης φωτογραφίες της πριγκίπισσας Νταϊάνα και της Κέιτ, συζύγου του πρίγκιπα Ουίλιαμ την ώρα που μία φωνή, που μοιάζει πολύ με αυτή του πρίγκιπα Χάρι, κάνει λόγο για την «οδύνη των γυναικών που παντρεύονται» μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Δείτε το τρέιλερ παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved