VIP Life

Παύλος: Ψάχνει μόνος του σπίτι στην Πλάκα για να εγκατασταθεί και θα περάσει το Πάσχα στην Ελλάδα

Gossip-tv Team

Πάσχα στην Ελλάδα σκοπεύει να περάσει ο Παύλος Γλύξμπουργκ και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ψάχνει μόνος του να βρει σπίτι στην Πλάκα για να εγκατασταθεί στη χώρα μας. 

Μαζί με τη σύζυγό του Μαρί Σαντάλ συνεχίζουν, σύμφωνα με το Live News την έρευνα αγοράς για να βρουν ακίνητο στην Αθήνα, προκειμένου να εγκατασταθούν.

Οι αναρτήσεις στα social media των μελών της τέως βασιλικής οικογένειας πάντως, προκαλούν συζητήσεις.

Η τέως βασιλική οικογένεια είναι ξανά στο προσκήνιο με τις εικόνες από τις βουτιές της κόρης τους Μαρίας Ολυμπίας σε εξωτική παραλία, ή εκείνες που ανέβασε η Τατιάνα Μπλάτνικ από το ταξίδι της στο Κατάρ τις μέρες του Mundial, την ίδια ώρα που δημοσιεύματα του βρετανικού τύπου ασχολούνται με την πώληση ενός πολυτελούς ακινήτου στο Λονδίνο, όπου κάποτε ζούσε η πριγκίπισσα Αικατερίνη και συγκεκριμένα από το 1947 και για τις επόμενες 5 δεκαετίες. Τα ποσά που γράφονται και ακούγονται μάλιστα... ζαλίζουν.

IMG_02573924.jpg
6345854

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, κάθε κρεβατοκάμαρα της πολυτελούς έπαυλης καταλαμβάνει έναν ολόκληρο όροφο. Τα μαρμάρινα δάπεδα με τα ψηφιδωτά, τα σαλόνια με την πανάκριβη επίπλωση, η τοποθεσία σε ένα από τα πιο ακριβά προάστια του Λονδίνου που έχουν ακίνητα ορισμένοι από τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, όπως ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, όπως και η ξεχωριστή ιστορία που συνοδεύει την έπαυλη, δικαιολογούν απόλυτα την τιμή πώλησης των 40 εκατομμυρίων λιρών.

Η πριγκίπισσα Αικατερίνη της Ελλάδας, κόρη του βασιλιά Κωνσταντίνου του πρώτου, πέθανε το 2007, σε ηλικία 94 ετών και η ταφή της έγινε στο Τατόι.

Η Daily Mail προβλέπει ότι η πώληση θα ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο διάστημα, με το ενδιαφέρον να είναι μεγάλο και πολλούς να αναρωτιούνται αν ο Παύλος ή κάποιο από τα υπόλοιπα παιδιά του Κωνσταντίνου, θα κάνει κίνηση κι πρόταση για την αγορά της.

pavlos-(2).jpg

Δεν αποκλείεται μάλιστα η τιμή πώλησης να ξεπεράσει τα 50 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Παύλος και η οικογένειά του σχεδιάζουν να περάσουν το φετινό Πάσχα στην Ελλάδα, με τη σύζυγο και την μεγαλύτερη κόρη τους, να απολαμβάνουν τα πρώτα μπάνια της σεζόν σε εξωτικές παραλίες.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved