VIP Life

Ιστορική δίκη για πρίγκιπα Χάρι και Mirror - Κατηγορεί την εφημερίδα για υποκλοπή τηλεφωνημάτων του

Gossip-tv Team

Στα άκρα φαίνεται πως σκοπεύει να φτάσει τα πράγματα ο πρίγκιπας Χάρι καθώς πρόθεσή του είναι σαφώς να προστατεύσει τον ίδιο και την οικογένειά του από τη δημοσιοποίηση λεπτομερειών της προσωπικής της ζωής. 

Το «μαύρο πρόβατο» της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας πριν από λίγες μέρες κατέθεσε ως μάρτυρας στη δίκη κατά εφημερίδων της Mirror Group υποστηρίζοντας ότι τα Μέσα του ομίλου χάκαραν μέχρι και το κινητό του για να αποκτήσουν πρόσβαση σε πληροφορίες που είχαν να κάνουν με την προσωπική του ζωή.

Κάτι παρόμοιο είχε να γίνει από το 1891 όταν ο Εδουάρδος ο Ζ' που έφτασε στα δικαστήρια για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την προσωπική του ζωή.

a6e4b1a1-prigkipas-harry-meghan-markle-ntanta.jpg

Ο Μιχάλης Ματθαιάκης, σύμβουλος επικοινωνίας στο West End, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την υπόθεση λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Ο πρίγκιπας Χάρι κατηγορεί την Mirror πως οι 140 ιστορίες που εμφανίστηκαν στις εφημερίδες του ομίλου ήταν αποτέλεσμα υποκλοπής και παράνομης δραστηριότητας. Στις κατηγορίες του αναφέρει πως οι δημοσιογράφοι ή οι ερευνητές χάκαραν δεκάδες ανθρώπους ενώ οι αρχισυντάκτες και τα στελέχη το γνώριζαν. Ο όμιλος αυτός από το 2010 αντιμετωπίζει τέτοιες κατηγορίες, από τις οποίες κάποιες είχαν λυθεί εξωδικαστικά», είπε αρχικά.

«Οι υποθέσεις είναι πολλές αλλά έχουν επιλεχτεί τέσσερις για να ξεκινήσει η δίκη, με μία από αυτές να είναι του πρίγκιπα Χάρι. Οι τελευταίες αναφορές κάνουν λόγο για κάποια έγγραφα στα οποία φαίνεται ο όμιλος να παραδέχεται πως υπάρχουν στοιχεία ότι ζητήθηκε από ειδικούς ερευνητές να πραγματοποιήσουν μη μόνιμες πράξεις αλλά όχι ότι το έκαναν. Ο όμιλος λέει πως ισχύει αυτό για τις τρεις από τις τέσσερις υποθέσεις όμως αυτό που μπορεί να διεκδικήσει ο Χάρι είναι μία πολύ μικρή αποζημίωση και μία δημόσια συγγνώμη. Η διαδικασία θα κρατήσει περίπου εφτά εβδομάδες».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved