Survivor 2: Η Δαλάκα μπήκε στο αγώνισμα τραυματισμένη και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter
Media

Survivor 2: Η Δαλάκα μπήκε στο αγώνισμα τραυματισμένη και ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter

Η απόφαση της Κατερίνας Δαλάκα να αγωνιστεί στο αποψινό αγώνισμα του survivor 2 ενώ ήταν τραυματισμένη ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στο twitter. 

Με σκορ 9 – 9 η παίκτρια των Διασήμων αποφάσισε να αγωνιστεί. Η Καίτη Φίνου έγραψε: «Καλά δεν την νοιάζει η δουλειά της τώρα; Αφού από τον αθλητισμό ζει....ένας υπεύθυνος αθλητής δεν θα το ρίσκαρε για όλα τα φαγητά του κόσμου... #survivorGR». Ενώ η Ναταλία Γερμανού έγραψε: «Όχι βρε Κατερίνα μου».

Δείτε τα tweets των τηλεθεατών:

«Η Δαλάκα για να φανεί πάλι αυτή, υποτιμά τις συμπαίκτριες της μπροστά σε όλους. Ότι κ κουτσή ακόμα θα κερδίσει. Κατά τ'αλλα αθλητική παιδεία. Αντε Γειά! #survivorGR»

«Τραυματισμένη η Δαλάκα και θέλει να μπει...και μειωνει τις αλλες κοπελες...και βάζει σε "κινδυνο" την ομαδα της και ειναι μουφα ο τραυματισμος της #survivorGR».

«Δίδαξε μας Δαλακα τι εστί αθλητική παιδεία.. Πώς δηλαδή να μειώνουμε τους συμπαίκτες μας και να βάζουμε μπροστά το εγώ μας.. αι στα διαλα μωρή ηλίθια σκατοχαρακτηρα. #survivorGR».

«Μωρε τι πινετε εδω μεσα...η Δαλακα μπηκε για να κοντραρει την Μελινα κ να δωσει προβαδισμα..πως ακυρωνει τις αλλες..οτι κ να κανει βγαζετε χολη..πιονια #survivorgr».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved