Ηλέκτρα-Χατζόπουλος: Τελικά τι συμβαίνει μεταξύ τους; Οι δηλώσεις που μας μπερδεύουν
Media

Ηλέκτρα-Χατζόπουλος: Τελικά τι συμβαίνει μεταξύ τους; Οι δηλώσεις που μας μπερδεύουν

Μεγάλη κουβέντα γίνεται το τελευταίο διάστημα για την... σχέση των δυο πρώην παικτών του MasterChef. Τι συμβαίνει τελικά ανάμεσα στην Ηλέκτρα Τσουρουνάκη και τον Βασίλη Χατζόπουλο; Έχουμε μπερδευτεί λίγο με τις δηλώσεις τους...

-Αναπτύχθηκε όντως -όπως έλεγαν και οι συμπαίκτες σας- κάτι ιδιαίτερο μεταξύ σας;

Β.Χ.: "Η Ηλέκτρα είναι ένας άνθρωπος που ήρθαμε κοντά στο σπίτι. Μαγειρέψαμε, συζητήσαμε αρκετά, στηρίξαμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα είναι κάτι ιδιαίτερο αυτό. Βέβαια, η πραγματική ζωή διαφέρει από αυτή του «MasterChef».

Η.Τ.: «Να πω και εγώ με τη σειρά μου πως ο Βασίλης είναι ένα ιδιαίτερο παιδί και ένας πολύ καλός μάγειρας. Σίγουρα, όταν μοιράζεσαι μαζί με κάποιον ιδιαίτερες εμπειρίες όπως αυτή του «MasterChef» δημιουργείται κάποιος πιο ξεχωριστός δεσμός μεταξύ σας. Παρ' όλ' αυτά, συμφωνώ και εγώ πως οι συνθήκες έξω από αυτό είναι διαφορετικές.»

-Ποιος είναι ο πιο αυστηρός κριτής, ο πιο ελαστικός και με ποιον θα θέλατε να συνεργαστείτε;

Β.Χ.: «Ο πιο αυστηρός -φαντάζομαι αυτή είναι η γνώμη όλων είναι ο Σωτήρης Κοντιζάς. Μόνο το βλέμμα του πετάει φωτιές. Ελαστικό θα έλεγα τον Πάνο Ιωαννίδη, ενώ ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι η μεγαλύτερη τυπάρα. Θα ήθελα να συνεργαστώ με όλους. Όμως, σίγουρα έχω ξεχωρίσει την προσέγγιση του Κουτσόπουλου.»

Η.Τ.: «Στην αρχή είχα πάρει από, φόβο τον κύριο Κοντιζά, γιατί ήταν, εκείνος που μου είχε πει το «όχι» στην πρώτη οντισιόν. Θα έλεγα τελικά ότι και οι τρεις κριτές είναι αυστηροί, γιατί είναι επαγγελματίες και έχουν υψηλά standards» απλώς ο καθένας εκφράζεται με το δικό του τρόπο.»

-Έχετε δεχτεί προτάσεις;

Β.Χ.: «Η αλήθεια είναι πως έχω προτάσεις. Η καρδιά μου με πάει στη Σκανδιναβία, η λογική μου όμως μου ζητάει να μείνω στην Ελλάδα, γιατί τώρα είναι η ευκαιρία μου. Όπως και να έχει, θα φροντίσω να συνεργαστώ με ανθρώπους που θα με συγκινήσουν μαγειρικά.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved