«Δέκα μικροί Μήτσοι»: Τα γυρίσματα, τα πειράγματα στον Σταρόβα και τα σπασμένα σκαλιά
Media

«Δέκα μικροί Μήτσοι»: Τα γυρίσματα, τα πειράγματα στον Σταρόβα και τα σπασμένα σκαλιά

Ο Λάκης Λαζόπουλος επαναφέρει τους Μήτσους… ανανεωμένους.

Μετά από 17 ολόκληρα χρόνια, οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν στους δέκτες μας μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε πως ένας ταξιτζής του έδωσε την ιδέα για την επιστροφή των «Δέκα μικρών Μήτσων», αφού πολλοί από τους χαρακτήρες ταιριάζουν στο σήμερα. Μάλιστα, Ο Λάκης Λαζόπουλος τόνισε πως ακόμα νιώθει δυνατός για να τους κάνει, ενώ σε λίγα χρόνια δεν ξέρει σε τι κατάσταση θα είναι. Στο πλευρό του βρίσκεται μεταξύ άλλων και ο Δημήτρης Σταρόβας, με τον οποίο έχει χημεία και φάνηκε.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του έκανε πλάκα, αφού έσπασε τα σκαλάκια του σκηνικού. Ο Δημήτρης Σταρόβας ακομπλεξάριστος αστειεύτηκε για τα κιλά του και ο Λάκης Λαζόπουλος του είπε ότι όντως έχει χάσει κιλά, αλλά δεν τον κοιτάζει κανείς και λέει «να ένας αδύνατος». Τότε, ο Δημήτρης Σταρόβας του είπε πως αν ένα βουνό χάσει κάποια πετραδάκια δεν αλλάζει το βουνό.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αποκάλυψε πως οι «Δέκα μικροί Μήτσοι» επιστρέφουν για έξι επεισόδια και αυτό το βρήκε ως αφορμή για να ολοκληρωθεί και η ιστορία τους. Τέλος, εξήγησε πως στα γυρίσματα εκτός από τους ηθοποιούς και τους τεχνικούς δεν θέλει κανέναν άλλο στα γυρίσματα γιατί του αποσπάται η προσοχή του.

Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου, ο Δημήτρης Σταρόβας έδειξε το ταλέντο του και στα ταχυδακτυλουργικά, αφού έκανε διάφορα κόλπα που μας άφησε άφωνους.

Δείτε το video:



©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved