Hell’s Kitchen: Ο νέος παίκτης και ο θυμός του Μποτρίνι με καλεσμένο
Media

Hell’s Kitchen: Ο νέος παίκτης και ο θυμός του Μποτρίνι με καλεσμένο

Νέος παίκτης – νέα δεδομένα στην κουζίνα του Hell’s Kitchen. Πως είναι η πρώτη μέρα του Γιώργου Στεφανή στην μπλε ομάδα; Με ποιον καλεσμένο θυμώνει ο Έκτορας Μποτρίνι; Ποια είναι η αντίδραση του μετά το Dinner Service;

Ένας νέος παίκτης προστίθεται στην Mπλε ομάδα μετά την απόφαση του Αλέξανδρου να αποχωρήσει, γεγονός που δημιουργεί αναταράξεις στην ήδη γεμάτη εντάσεις κουζίνα του Hell’s Kitchen.

Ο Σεφ δέχεται στο γραφείο του το καινούριο μέλος της Μπλε ομάδας Γιώργο Στεφανή, και του κάνει μια συζήτηση πρώτης γνωριμίας. Ποια είναι τα όνειρά του και τι περιμένει από το Hell’s Kitchen;

Η ομαδική δοκιμασία ξεκινά με τον Σεφ να παρουσιάζει τον Γιώργο, ο οποίος μπαίνει στην μπλε ομάδα χωρίς να συμμετέχει στην διαδικασία μαγειρέματος. Είναι η πρώτη του επαφή με το εστιατόριο και ο Σεφ προτρέπει τους υπόλοιπους να λειτουργήσουν υποστηρικτικά ως προς αυτόν . Κάθε άλλο παρά υποστηρικτικά λειτουργούν όμως οι υπόλοιποι της ομάδας που σχεδόν τον αγνοούν ενώ αργότερα θα υποστηρίξουν πως λειτούργησε και σαν «εμπόδιο» στη δουλειά τους.

Με το τέλος της προετοιμασίας 3 λιλιπούτειοι κριτές, η Κωνσταντία, ο Τσάρλι και ο Αγγιολίνα θα δοκιμάσουν και θα κρίνουν τους νικητές και τους χαμένους της διαδικασίας.
Οι κερδισμένοι ΜΠΛΕ θα κάνουν μια βόλτα στο ALLOY FAN PARK ενώ η χαμένη ομάδα θα τιμωρηθεί σε ένα χωρίς οίκτο, personal fitness πρόγραμμα.

Στο Dinner Service ο Γιώργος Στεφανής δυσκολεύεται να ενταχθεί στην ομάδα ενώ και πάλι δημιουργούνται εντάσεις και στις δύο ομάδες, με καθυστερήσεις, λάθη και μεγάλη πίεση!
Μεταξύ των παρευρισκόμενων στο μαγαζί βρίσκονται ο Γιώργος Βάλαρης με συντελεστές της παράστασης ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ, ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς από τους THE WIXERS του Netwix, η Μαρία Λουίζα Βούρου, o Δημήτρης Καμπόλη και ο Αλέξανδρος Τρανουλίδης.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος βγάζει τάπερ με φαγητό κατά τη διάρκεια του dinner λόγω καθυστέρησης του πιάτου που έχει παραγγείλει! Ο Σεφ το μαθαίνει και του στέλνει ένα νέο πιάτο φαγητό,με όχι πολύ καλή διάθεση…

Ο Σεφ κλείνει το μαγαζί και στέλνει και τις δυο ομάδες στο σπίτι όπου επικρατεί μεγάλη ένταση και οι αλληλοκατηγορίες δίνουν και παίρνουν. Ο Έκτορας Μποτρίνι τους κατηγορεί ότι δεν αναγνωρίζουν τα λάθη τους. Δύο υποψήφιοι για αποχώρηση ορίζονται από τη χαμένη ομάδα όπως ορίζει η διαδικασία όμως ο Σεφ κρίνει και τις δύο ομάδες ισάξια κακές και κάνει πάλι την ανατροπή στους κανόνες του παιχνιδιού!

Αυτός είναι ο νέος παίκτης
ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, 30 ετών

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΦΑΝΗΣ


Κατάγεται από τη Λαμία. Έχει hobby το κυνήγι, το ψάρεμα και την ιππασία. Θεωρεί τον εαυτό του, τίμιο, εργατικό, πειθαρχημένο, μετριόφρονα, υπομονετικό, αγαπητό, ζωηρό. Είναι μάγειρας σε a la carte Ιταλικό εστιατόριο και ειδικεύεται στην Ιταλική και την Ελληνική κουζίνα. Στη δουλειά του αγαπάει περισσότερο τη δημιουργικότητα και τη συνεργασία με τους συναδέλφους και την εξέλιξη. Όταν δέχεται κριτική αντιδρά με ηρεμία και κατανόηση.

Η συνέχεια στο Hell’s Kitchen, την Κυριακή του Πάσχα και τη Δευτέρα του Πάσχα, στις 21.00, στον ΑΝΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved