Celebrity Game Night: Ο Κώστας Βουτσάς, το «Φστ Μπόινγκ» και το γέλιο
Media

Celebrity Game Night: Ο Κώστας Βουτσάς, το «Φστ Μπόινγκ» και το γέλιο

Ένα ακόμη Celebrity Game Night με τον Θοδωρή Αθερίδη, έρχεται στον ΑΝΤ1, το Σάββατο 28 Απριλίου στις 22.30, και έχει απ’ όλα! Ζευγάρια στη ζωή αλλά και τηλεοπτικά κοντράρονται στο πλατό, χορεύουν, τραγουδούν, γεμίζουν το πλατό με κέφι και ζωντάνια και φυσικά παίζουν για τους παίκτες μας, αλλά και για πολύ καλό σκοπό!

Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ΑΝΤ1, «Κάθε παιδί, μια αγκαλιά», που στηρίζει δράσεις που αφορούν στο παιδί, τα έσοδα που θα συγκεντρώνονται από τα κέρδη των Celebrities σε κάθε επεισόδιο, θα διατίθενται για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Το Σάββατο 28 Απριλίου, θα δούμε στη μία ομάδα, τον Κώστα Βουτσά, τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Δημήτρη Μηλιόγλου. Οι αντίπαλοι celebrities είναι η Αλίκη Κατσαβού Βουτσά, η Αντελίνα Τελώνη Βαρθακούρη και η Σάσα Σταμάτη.

Όσες φορές και να τ’ ακούσουμε δεν είναι αρκετές. Ο Κώστας Βουτσάς τραγουδά για ακόμη μια φορά το «Φστ Μπόινγκ» με το δικό του ανεπανάληπτο τρόπο και ο Χάρης Βαρθακούρης μας χαρίζει όμορφες μουσικές στιγμές.

Δύο ομάδες, με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία (σύνολο 6 celebrities και 2 παίκτες), ανταγωνίζονται σε γνωστά αγαπημένα αλλά και σε ολοκαίνουρια ξεκαρδιστικά παιχνίδια!

Τα κέρδη κάθε φορά μοιράζεται ο νικητής - παίκτης με τον αντίστοιχο celebrity. Τα κέρδη από πλευράς των celebrity καλεσμένων θα διατίθενται για φιλανθρωπικό σκοπό και συγκεκριμένα για την υποστήριξη του έργου της ανεξάρτητης μη κυβερνητικής οργάνωσης, Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved