Celebrity Travel: Στη Βενετία με την Νατάσα Καλογρίδη
Media

Celebrity Travel: Στη Βενετία με την Νατάσα Καλογρίδη

Την Πέμπτη 3 Μαΐου, στις 00.00, όπως πάντα μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ο Νίκος Κοκλώνης μας ταξιδεύει στο όνειρο και την πόλη του ρομάντζου παρέα με ένα καυτό πρόσωπο των ημερών, τη Νατάσα Καλογρίδη.

Ο Νίκος Κοκλώνης, στο Celebrity Travel, ξετυλίγει ιστορίες έρωτα και πάθους αιώνων αλλά και σύγχρονες. Ρομαντικές βόλτες και βαλς στην Πλατεία Σαν Μάρκο. Μας κάνει μία ξενάγηση στο Palazzo Ducale και παρακολουθούμε μία… νομική συζήτηση στην αίθουσα του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Ο παρουσιαστής οδηγεί την καλεσμένη του Νατάσα Καλογρίδη στη γέφυρα των «Στεναγμών» και στο κελί που φυλακίστηκε ο Τζιάκομο Καζανόβα. Συζητούν για κουμπαριές στο πιο ιστορικό καφέ της Ευρώπης, το Καφέ Florian. Ακόμη πιάνουν συζήτηση περί έρωτος εκεί που γνωρίστηκαν για πρώτη φορά ο Αριστοτέλης Ωνάσης με τη Μαρία Κάλλας.

Μας «μυούν» σ’ ένα ανελέητο παιχνίδι με μάσκες στο πιο παραδοσιακό εργαστήρι δημιουργίας τους, όπως έκαναν άλλωστε στο παρελθόν και οι παθιασμένοι Βενετσιάνοι για να προσπεράσουν τις απαγορεύσεις των αρχών.

Και όπως η γόνδολα κυλά νωχελικά στα ήρεμα νερά των καναλιών της υδάτινης πολιτείας, οι αντιστάσεις πέφτουν, οι ερωτήσεις γίνονται πιο καυτές και οι αποκαλύψεις είναι αναπόφευκτες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved