Game of Love: Τα βίντεο-μηνύματα και οι σκηνές ζηλοτυπίας
Media

Game of Love: Τα βίντεο-μηνύματα και οι σκηνές ζηλοτυπίας

Οι αποστολές και οι παράλληλες δράσεις στο «Game of Love» συνεχίζονται…

Στο σημερινό επεισόδιο, θα παρακολουθήσουμε την 24ωρη απόδραση του Παναγιώτη Παρούσου και της νέας παίκτριας, Βίβιαν στο Πόρτο Χέλι. Οι δύο παίκτες κάνουν βόλτα με σκάφος και η Βίβιαν προσπαθεί να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τον Παναγιώτη.

Από την άλλη στο ξενοδοχείο, η Νάνσυ κάνει σκηνή ζηλοτυπίας στον Γιάννη και ο καβγάς φουντώνει. Η Νάνσυ ζητάει να μάθει λεπτομέρειες για το χθεσινό ραντεβού του Γιάννη με τη Μικαέλα.

Ποδηλατάδα στο Ναύπλιο για τον Σωτήρη και τη Μικαέλα, όπου μεταξύ άλλων συζητούν για τον καβγά του Γιάννη με τη Νάνσυ.

Μία ευχάριστη έκπληξη περιμένει τους παίκτες: Για πρώτη φορά στέλνουν βίντεο-μηνύματα στο πρόσωπο που τους ενδιαφέρει.

Η Στέλλα, εξοργισμένη από την 24ωρη απουσία του Παναγιώτη μαζί με τη Βίβιαν, του στέλνει θυμωμένη μήνυμα να τη συναντήσει σε απομονωμένο μέρος του ξενοδοχείου… και εκεί εκτυλίσσεται μία τρομερή σκηνή ζηλοτυπίας.

Παράλληλα, η Αγγελική, που αποφεύγει τον σύντροφό της Δημήτρη, του στέλνει ένα μήνυμα για να του πει ότι ανησυχεί πολύ μήπως η σχέση τους προδοθεί. Ακολουθεί συνάντηση του ζευγαριού στο χαμάμ και συζητούν για το πώς θα το διαχειριστούν, ώστε να μην αποκαλυφθούν.

Συνάντηση Βίβιαν και Βασίλη: Έντονο φλερτ και κινήσεις από τη μεριά του Βασίλη που θα ξαφνιάσουν τη Βίβιαν.

Ακόμη: Στο χθεσινό επεισόδιο του Game of Love παρακολουθήσαμε την είσοδο μίας νέας παίκτριας, της Βίβιαν:
Η Βίβιαν Μυτάκου είναι 33 ετών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ τα τελευταία 9 χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Ασχολείται επαγγελματικά με το Bodybuilding από το 2011 και είναι πρωταθλήτρια Ελλάδος, ενώ παράλληλα δουλεύει ως personal trainer. Τα χόμπι της είναι ο χορός, το τραγούδι, η γυμναστική και ό,τι έχει να κάνει με αθλητική δραστηριότητα.
Τα 2 περιστατικά που τη σημάδεψαν ήταν, όταν πήγε να χάσει τη ζωή της από πνιγμό σε πισίνα και το μεγάλο bullying που αντιμετώπισε από τον κόσμο όταν το σώμα της άλλαξε, λόγω αθλητισμού.
Λατρεύει τα ταξίδια, το σινεμά και να περνάει χρόνο με τους φίλους της και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved