Δέκα μικροί Μήτσοι: Πρωταγωνιστές μιλούν για τη συνεργασία τους με τον Λαζόπουλο και θυμούνται...
Media

Δέκα μικροί Μήτσοι: Πρωταγωνιστές μιλούν για τη συνεργασία τους με τον Λαζόπουλο και θυμούνται...

Βασικοί πρωταγωνιστές των «Μήτσων» μιλούν για τη συνεργασία τους με τον Λάκη Λαζόπουλο, θυμούνται αστείες στιγμές και απαντούν στο ερώτημα γιατί η φετινή επιστροφή δεν χτύπησε «κόκκινο» στα μηχανάκια της της Nielsen.

Τάσος Παλατζίδης
«Από τις καλύτερες δουλειές που έχω κάνει στην τηλεόραση. Στα γυρίσματα έβγαινε πολύ γέλιο, σαν να είχαμε πιει όλοι μας ένα ποτηράκι κρασί. Ήμασταν στο τσακίρ κέφι. Και αυτό ήταν κάτι που έβγαινε και προς τα έξω. Αγαπημένος μου ρόλος ο "Σκαραβαίος". Η σημερινή τηλεθέαση ήταν αναμενόμενη. Δεν θα μπορούσε να 'χει τη δυναμική εκείνης της εποχής. Τότε είχαμε και άλλα αυτιά και άλλα μάτια που μας βλέπανε και μας άκουγαν. Μην ξεχνάτε ηώς το τοπίο στην τηλεόραση έχει αλλάξει. Δεν υπάρχουν πια υψηλές θεαματικότητες»

Μαρία Γεωργιάδου
«Οι "Δέκα μικροί Μήτσοι" ήταν για μένα ένα ωραίο ταξίδι που συνέπεσε με το ξεκίνημα της καριέρας μου. Νιώθω ότι μέσα από τους "Μήτσους" στη διαδρομή των 12 ετών μεγάλωσα και εγώ. Έχω να θυμάμαι αστείες και συνάμα ωραίες στιγμές, τις οποίες μου αναφέρει κατά καιρούς ο κόσμος. Μου μιλούν για την τσίχλα, για τον τρόπο που μιλούσε η κόρη και το πώς έλεγε τα πιο σοβαρά πράγματα με απλό και διαφορετικό τρόπο. Είμαι πολύ περήφανη που συμμετείχα σε μια τέτοια σειρά που χαρακτήρισε τη σάτιρα. Και δεν σας κρύβω ότι θα ήθελα οι "Δέκα μικροί Μήτσοι" να συνεχιστούν επ' άπειρον».

Ελένη Γερασιμίδου
«Είναι από τις σειρές που θα έχω στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω ένα ευτράπελο με μια σκηνή που είχε να κάνει με την ακρίβεια στην αγορά. Εγώ βρήκα μια φούστα απίστευτα στενή και ήθελα να κάνω πλάκα στον Λάκη την ώρα του γυρίσματος, αλλά τελικά απέβη εις βάρος μου, καθώς ακούστηκε μπροστά σε όλους να λέει: "Χωράς εσύ εδώ, Ελενίτσα μου;". Γελούσαμε επί ώρες. Από τους πλέον αγαπημένους μου ήρωες είναι το "ανθρωπάκι". Σε ό,τι έχει να κάνει με την τηλεθέαση, νομίζω ότι κανένα πρόγραμμα δεν κάνει τις παλιές τηλεθεάσεις. Ζούμε στην αυτοκρατορία του τίποτα, οπότε το σύστημα έχει τον τρόπο του. Χρησιμοποιεί αυτά που τη συμφέρουν. Επομένως, η σάτιρα, ειδικά όταν είναι με στόχο καλό, απαξιώνεται».

Δημήτρης Σταρόβας
«Ήταν από τις πρώτες δουλειές μου με τόσο ευρεία απήχηση εκείνη την εποχή. Άλλαξε η ζωή μου και από τότε την έχω βαθιά στην καρδιά μου. Δεν θα ξεχάσω τη στιγμή που με πήρε τηλέφωνο στη Θεσσαλονίκη ο Λάκης και μου ζήτησε να "κατέβω" στην Αθήνα για να παίξω στους "Μήτσους". Πήγα αμέσως. Θυμάμαι το πρώτο γύρισμα κράτησε γύρω στις 26 ώρες. Ο ήρωας που υποδύθηκα με ξετρελαίνει. Όσο για τη θεαματικότητα, νομίζω ότι υψηλές τηλεθεάσεις δεν υπάρχουν πια στην τηλεόραση. Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Δεν υπάρχει αυτή η χαλαρότητα που υπήρχε παλιά και ο παράγων "κρίση" έχει φέρει τα πάνω κάτω, καθώς γύρω μας υπάρχουν μια μόνιμη κατάθλιψη και αγωνία».

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved