The Wall: Το ζευγάρι που θα τα παίξει όλα για όλα
Media

The Wall: Το ζευγάρι που θα τα παίξει όλα για όλα

Αυτή την Κυριακή 8 Ιουλίου, στις 21.00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο πλατό του «The Wall», την Πόλυ Καραούλη και τον Μάριο Οικονόμου, ένα παντρεμένο ζευγάρι, με τη δική του ιστορία. Θα αναμετρηθούν με τον «Τοίχο» και θα τα παίξουν όλα για όλα!

Η Πόλυ, είναι 45 ετών, έχει δύο παιδιά, ένα με τον Μάριο και ένα από άλλο γάμο. Με τον άντρα της ήταν φίλοι χρόνια και αργότερα έγιναν ζευγάρι. Τον πειράζει για τη μανία του με το ψάρεμα...

Ο Μάριος, 41 ετών, έχει σπουδάσει αρχιτέκτονας μηχανικός, αλλά δεν το εξασκεί ως επάγγελμα. Κληρονόμησε το μαγαζί του πατέρα του που ειδικευόταν σε επιγραφές νυχτερινών κέντρων, αλλά με την κρίση το 2009, η δουλειά μειώθηκε πολύ. Το 2007 άνοιξε μαζί με φίλους του νυχτερινό μαγαζί, το οποίο ενώ πήγαινε καλά, για τον ίδιο δεν είχε καλή κατάληξη.

Η Πόλυ και ο Μάριος, έρχονται αυτή την εβδομάδα πανέτοιμοι, να παίξουν και να διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο για να βοηθήσουν οικονομικά την οικογένειά τους.

Τι έχει να «πει» ο Τοίχος για όλα αυτά; Τι θα αποφασίσει στο τέλος το ζευγάρι; Θα καταφέρουν να φύγουν με το έπαθλο που θέλουν στις αποσκευές τους;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved