Κάνε γονείς να δεις καλό: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς
Media

Κάνε γονείς να δεις καλό: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της σειράς

Μία απολαυστική κωμική σειρά με ανατρεπτικό χιούμορ για όλη την οικογένεια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα με το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Ο τίτλος της είναι «Κάνε γονείς να δεις καλό». Η Σάρα Γανωτή και ο Νίκος Σταυρακούδης υπογράφουν με μαεστρία το σενάριο, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκονται ο Πιέρρος Ανδρακάκος και ο Νίκος Κρητικός. Την προηγούμενη εβδομάδα κλείδωσε και το καστ της σειράς και έτσι όπως αναφέρει το περιοδικό Mytv, την Τρίτη 7 Αυγούστου οι συντελεστές συναντήθηκαν, όλοι μαζί για την πρώτη ανάγνωση του σεναρίου, ενώ την επόμενη μέρα ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη, την Ελένη Καστανή, τον Κωνσταντίνο Μπιμπή, την Ευγενία Παναγοπούλου, τον Εύθυμη Ζησάκη και τον Αντώνη Στάμο.

Το σενάριο βασίζεται στη ζωή μιας τετραμελούς οικογένειας. Συγκεκριμένα, η Αλέκα (Ελένη Καστανή) και ο Κώστας (Ιεροκλής Μιχαηλίδης) είναι σαράντα ολόκληρα χρόνια παντρεμένοι και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Βασίλη (Κωνσταντίνος Μπιμπής) και τη Νίκη (Ευγενία Παναγοπούλου). Η τελευταία είναι παντρεμένη με τον Αντώνη (Εύθυμης Ζησάκης) και έχουν μια 9χρονη κόρη. Από την άλλη, ο Βασίλης είναι έτοιμος να παντρευτεί την αγαπημένη του. Όμως λίγες ώρες πριν από τον γάμο του αποφασίζει τελικά πως δεν είναι έτοιμος για αυτό το μεγάλο βήμα. Δίπλα του σε. όλες αυτές τις στιγμές, είτε καλές είτε κακές, βρίσκεται ο καλύτερος του φίλος, ο Βλάσης {Αντώνης Στάμος).

Εν τω μεταξύ, η απόφαση του Βασίλη δεν επηρεάζει μόνο τη δική του τη ζωή, αλλά και... του πατέρα του, αφού με αφορμή αυτό ο Κώστας συνειδητοποιεί πως έπειτα από σαράντα χρόνια γάμου θέλει πλέον να ζήσει χωρίς την Αλέκα. Όπως είναι φυσικό, όταν της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν, εκείνη χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της καθώς ήταν το τελευταίο πράγμα που περίμενε να ακούσει! Μάλιστα, ο Κώστας μαζεύει τα πράγματα του και μετακομίζει στο σπίτι της κόρης τους...

Από την άλλη, η Αλέκα πηγαίνει στον Βασίλη και τον κατηγορεί πως εξαιτίας του ο Κώστας της ζήτησε να χωρίσουν και αποφασίζει να μείνει μαζί του! Όπως είναι λογικό, ο χωρισμός αυτός επηρεάζει άμεσα τη ζωή των παιδιών με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν μπερδέματα, συγκρούσεις και ευτράπελα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved