Πηνελόπη Πλάκα: Φιλόδοξη μαγείρισσα στη νέα σειρά του Αnt1 «Πέτα τη φριτέζα»
Media

Πηνελόπη Πλάκα: Φιλόδοξη μαγείρισσα στη νέα σειρά του Αnt1 «Πέτα τη φριτέζα»

Στη νέα ρομαντική κομεντί του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», που θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του επόμενου μήνα, θα δούμε πιο όμορφη από ποτέ και σε ρόλο φιλόδοξης μαγείρισσας την Πηνελόπη Πλάκα

Η «Espresso» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα της ηθοποιού με το πρωταγωνιστικό δίδυμο του σίριαλ Γιάννη Μπέζο και Φάνη Μουρατίδη, που γίνονται στη Φοινικούντα της Μεσσηνίας.

Τη φετινή σεζόν η Πηνελόπη φοράει τη ροζ ποδιά της και «ντύνεται» τον χαρακτήρα της μαγείρισσας Φωτεινής, η οποία θέλει να αποδείξει ότι διαθέτει τα εφόδια που χρειάζονται για να γίνει σεφ και να εργαστεί στη «νέα εποχή» του εστιατορίου Λαγουδέρα υπό τις οδηγίες του κορυφαίου σεφ Κίμωνα Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης).

Σε αυτό δεν φαίνεται να έχει καμία αντίρρηση ο καλόψυχος και πολύ εργατικός ιδιοκτήτης της επιχείρησης Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος). Σε αυτόν εστιάζει και το κεντρικό στόρι της σειράς. Η παρηκμασμένη ψαροταβέρνα που διατηρεί στο ειδυλλιακό παραθαλάσσιο χωριό ονόματι Φτασμένο κινδυνεύει με λουκέτο όταν ο Ανδρέας δέχεται την πρόταση συνεργασίας του Κίμωνα, διάσημου σεφ της υψηλής γαστρονομίας με πολλά αστέρια Μισελέν στο ενεργητικό του, προκειμένου να σωθεί η επιχείρησή του.

Μόνο που η άφιξη του Κίμωνα στο Φτασμένο και η πρόταση στον ιδιοκτήτη της Λαγουδέρας κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό: Ο Ανδρέας είναι στην πραγματικότητα ο βιολογικός πατέρας του και επιθυμεί τόσο να τον γνωρίσει όσο και να τον βοηθήσει να μη χρεοκοπήσει! Τα υπόλοιπα επί της οθόνης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved