Ρένα Ρίγγα: «Πρέπει να είσαι «καμικάζι» για να κερδίσεις το κοινό»
Media

Ρένα Ρίγγα: «Πρέπει να είσαι «καμικάζι» για να κερδίσεις το κοινό»

Η Ρένα Ρίγγα ετοιμάζει την νέα σειρά του ΣΚΑΪ «Όσο έχω εσένα». 

Η σεναριογράφος βάζει την υπογραφή της στη νέα καθημερινή κωμική σειρά του Σκάι «Όσο έχω εσένα», που θα κάνει πρεμιέρα τη νέα τηλεοπτική σεζόν και συγκεκριμένα στις αρχές Οκτωβρίου, στην prime time ζώνη του σταθμού.

«Για ένα διάστημα δουλεύαμε τη σειρά με τον τίτλο “Πλούσιοι και φτωχοί” που ταιριάζει στο ξένο φορμάτ. Καταλήξαμε ωστόσο ότι στην ελληνική βερσιόν ταιριάζει καλύτερα το “Όσο έχω εσένα”» εξήγησε η Ρένα Ρίγγα στην Espresso και συνέχισε: «Έχουμε πάρει τη βασική ιστορία του σίριαλ από το αντίστοιχο της Κολομβίας, που έχει τίτλο “Pobres Rico”, αφήνοντας εκτός τα λατινοαμερικάνικα μουσικοχορευτικά στοιχεία που υπάρχουν σ' αυτήν. Το σενάριο έχει προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα υπάρχουν φιέστες αλά ελληνικά με ζεϊμπέκικα και νησιώτικα. Δεν θεωρώ ότι η μουσική και ο χορός θα πρέπει να καλύπτουν μεγάλο μέρος κάθε επεισοδίου. Τα 45λεπτα επεισόδια θα έχουν εκείνες τις λεπτομέρειες που θα κάνουν τη σειρά να ξεχωρίζει και να έχει μια κινηματογραφική ματιά. Όσα γυρίσματα είδα μέχρι σήμερα είναι πολύ καλά. Περιμένω τώρα να δω ένα μονταρισμένο επεισόδιο για να έχω ολοκληρωμένη άποψη για την τελική εικόνα» σημειώνει και στη συνέχεια δίνει τα εύσημά της στον σκηνοθέτη Στέφανο Μπλάτσο, ενώ αποκαλύπτει για το ατού της παραγωγής: «Είναι ότι έχουμε παλιούς και νέους ηθοποιούς που δένουν μεταξύ τους αρμονικά».

Η Ρένα Ρίγγα έχει την αίσθηση ότι η φετινή σεζόν θα είναι πολύ σκληρή όσον αφορά τον ανταγωνισμό. Μάλιστα, δεν κρύβει την αγωνία της για την ανταπόκριση του κοινού: «Ο κόσμος μπορεί να δει πια ό,τι θέλει στο διαδίκτυο και μέσα σε λίγα λεπτά να κρίνει ποιες εκπομπές, από shows μέχρι σίριαλ, επιθυμεί να παρακολουθεί σε μόνιμη βάση. Πρέπει να είσαι “καμικάζι” για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις στον έντονο ανταγωνισμό και να καταφέρεις να κερδίσεις το κοινό. Αυτό που ευχόμαστε όλοι είναι να πάει καλά η εγχώρια μυθοπλασία και ο κόσμος να την αγαπήσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved