Γιώργος Χρανιώτης: Τα γεγονότα που δεν είδαμε ποτέ και η δήλωση για το Survivor, που θα συζητηθεί!
Media

Γιώργος Χρανιώτης: Τα γεγονότα που δεν είδαμε ποτέ και η δήλωση για το Survivor, που θα συζητηθεί!

Η δήλωσή του Γιώργου Χρανιώτη για τα γεγονότα από το Survivor που δεν έχουν βγει ποτέ στη δημοσιότητα… σίγουρα θα συζητηθεί

Ένας χρόνος πέρασε από τον πρώτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, όμως μία δήλωση του ηθοποιού θα προκαλέσει ερωτηματικά.

Πες μου για τη ζωή σου σήμερα, έναν χρόνο μετά το Survivor. Σου έκανε καλό αυτή η ξαφνική υπερπροβολή;

Πάντα έλεγα πως χαίρομαι που είμαι σε αυτό το στάδιο δημοτικότητας και δεν θα ήξερα αν θα μπορούσα να διαχειριστώ το να είμαι, για παράδειγμα ο Ρουβάς. Μετά το Survivor αισθάνθηκα ότι είμαι πολύ λαοφιλής. Τις προάλλες ήμουν σε ένα πανηγύρι και τα παιδάκια έρχονταν πολύ διστακτικά να μου ζητήσουν φωτογραφίες. Είναι ευλογία να αποτελείς πρότυπο για τα παιδιά. Οπότε, για να είμαι ειλικρινής, την αγάπη του κόσμου μετά το Survivor την έχω βάλει πολύ μέσα στην ψυχή μου και χαίρομαι επίσης που το έχω ζήσει.

Στο χώρο σου λειτούργησε το ίδιο θετικά;

Στο χώρο μου δεν ένιωσα καμία δυσπιστία απέναντι στο έργο και στη δουλειά μου. Το έργο και η δουλειά μου υπάρχουν εδώ και 24 χρόνια. Επέλεξα να είμαι σε ένα παιχνίδι που, και πάλι, εάν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω το ίδιο θα έκανα, γιατί το να πάω να ζήσω σε μια παραλία τεσσερισήμισι μήνες μού είχε φανεί μια πολύ δελεαστική συνθήκη. Το Survivor ήταν ένα δυνατό σχολείο για μένα.

Υπάρχουν γεγονότα από το Survivor που δεν έχουν βγει ποτέ στη δημοσιότητα;

«Ναι, και έχουν σχέση με την καθημερινότητά μας. Τα έχω ζήσει, δεν τα λέω σε κανέναν, είναι ιερά και κρύβουν μια επικινδυνότητα. Δεν θα ήθελα να πω κάτι που έχω κάνει στο Survivor και να με μιμηθεί κάποιος, γιατί αυτό μπορεί να του στοιχίσει μέχρι και τη ζωή του. Επίσης, υπάρχει μια συνενοχή μεταξύ των εμπλεκομένων ανθρώπων και δεν θα ήθελα να τη σπάσω» είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Down Town.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved