Έλα στη θέση μου: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν! Φωτογραφικό υλικό από τη νέα σεζόν
Media

Έλα στη θέση μου: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν! Φωτογραφικό υλικό από τη νέα σεζόν

Οι πρωταγωνιστές επέστρεψαν δριμύτεροι και με όρεξη μπήκαν στο πλατό για τα γυρίσματα της νέας σεζόν.

Η επιτυχημένη σειρά του Alpha, «Έλα στη θέση μου», ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του νέου κύκλου κι έχουμε ήδη δει φωτογραφίες στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram.

Η νέα σεζόν, όπως αναφέρει το Mytv, βρίσκει τα μέλη της οικογένειας Σοφοκλέους διαλυμένα διότι από τη μία μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ του Δαμιανού και της Σύλβιας, καθώς, όπως είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο της 2ης χρονιάς, ο πρώην πρόεδρος της SofoExpess έστειλε στη φυλακή την αδελφή του και τον σύζυγο της Μάκη για τις παράνομες δραστηριότητες της Σοφούλας, ενώ παράλληλα τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας κάνουν προσπάθειες να ανακτήσουν την κυριαρχία στην εταιρεία τους.

Βέβαια, αυτό που πρόκειται να έρθει στη ζωή τους είναι ακόμα χειρότερο και πολύ πιο επικίνδυνο. Με βάση τις πληροφορίες μας, ένα πρόσωπο-μυστήριο βάζει στο στόχαστρο όλη μεν την οικογένεια, αλλά κυρίως την Αιμιλία. Σκοπός του είναι να καταφέρει να τους διαλύσει και να τους πάρει τα πάντα. Ο λόγος αυτών των εκδικητικών πράξεων που θα παρακολουθήσουμε κρύβεται στο παρελθόν. Ποιο είναι άραγε αυτό το πρόσωπο και τι κακό είχε συμβεί παλιά που το οδηγεί στον δρόμο της εκδίκησης; Πώς θα αντιδράσουν οι ήρωες όταν μάθουν τις προθέσεις του;

Η νέα αυτή απειλή θα τους φέρει ξανά κοντά μεταξύ τους ή θα καταφέρει να τους διαλύσει; Πολύ σύντομα όλες οι απαντήσεις θα δοθούν επί της μικρής μας οθόνης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved