O Αντώνης Καρυστινός επιστρέφει με ρόλο – έκπληξη – Η φωτογραφία στο Instagram
Media

O Αντώνης Καρυστινός επιστρέφει με ρόλο – έκπληξη – Η φωτογραφία στο Instagram

Από τον «Αστέρα Ραχούλας» του Alpha στην «Επιστροφή» του Ant1!

Μετά από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη κωμική σειρά του Alpha, ο Αντώνης Καρυστινός έρχεται και πάλι με έναν ρόλο έκπληξη στη νέα σειρά του Ant1 «Επιστροφή».

Πρόκειται για ένα δραματικό σίριαλ, το σενάριο του οποίου έχει αναλάβει να μεταφέρει στα ελληνικά δεδομένα η έμπειρη Μελίνα Τσαμπάνη μαζί με την ομάδα της, ενώ στο τιμόνι της σκηνοθεσίας βρίσκονται ο Αλέξανδρος Πανταζούδης με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο. Η σειρά πρόκειται να προβληθεί για σχεδόν τρεις μήνες και θα ολοκληρωθεί στο 60ό επεισόδιο βάσει του πρωτότυπου σεναρίου.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και ο Αντώνης Καρυστινός υποδύονται ένα ζευγάρι που χάνει το παιδί του λόγω απαγωγής και το ξαναβρίσκει ύστερα από 20 χρόνια. Μία ολόκληρη οικογένεια διχάζεται, μία μητέρα που δεν έπαψε ποτέ να ελπίζει και ένας σκληρός πατέρας που αμφισβητεί πως αυτός ο όμορφος νεαρός είναι ο πραγματικός τους γιος… Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά!

Αναπάντητα ερωτήματα, «σκοτεινά» μυστικά που βγαίνουν στο φως, ένας έρωτας εξορισμού καταδικασμένος και μια χιονοστιβάδα αποκαλύψεων απειλεί να τους πνίξει όλους.

Τα υπόλοιπα επί στης οθόνης!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved